TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa semt pazarları

Manisa’da hangi gün semt pazarına gidilir? Pazarlar hangi semtlerde kuruluyor? Birlikte inceleyelim…

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 11:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Manisa semt pazarları

Sebze, meyve, balık, peynir, yumurta, zeytin, kıyafet, aksesuar ve daha pek çok ürünün yer aldığı semt pazarları, her yerde olduğu gibi Manisa’da da yurttaşlar tarafından sıklıkla ziyaret ediliyor. Taptaze ürünler ve uygun fiyatlı giysilerin yer aldığı bu Manisa semt pazarlarını sizin için derledik.

Manisa’da semt pazarı gün ve saatleri

Haftanın her günü şehrin farklı semtlerde kurulan semt pazarları, Manisalılar için özenle hazırlanıyor. Kurulan bu semt pazarları şu şekilde karşımıza çıkıyor:

Pazartesi pazarı

Pazartesi pazarı; Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Ulucami Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi üzerinde konumlanıyor. Haftanın her pazartesi günü kurulan bu pazarda uygun fiyatlı birçok sebze ve meyve bulunuyor. Tazeliği ile ön plana çıkan ürünler, vatandaşların beğenisine sunuluyor.

Salı pazarı

Salı pazarı; Manisa Sümerevler Mahallesi’ne bağlı Bozbeyyolu üzerinde konumlanıyor. Her hafta salı günü kurulan pazarda, Manisalıların ihtiyaç duyacağı tüm sebze, meyve, zeytin, yumurta ve diğer ürünler yer alıyor.

Çarşamba pazarı

Çarşamba pazarı; Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Karapınar Mahallesi ile Yunusemre ilçesine bağlı Yeni Mahalle kesim noktasında bulunan Bağdere Caddesi’nde konumlanıyor. Haftanın her çarşamba günü kurulan pazarda çok sayıda gıda ve giyim ürünü yer alıyor.

Perşembe pazarı

Perşembe pazarı; Manisa’nın Yunusemre ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi’ne bağlı Kemalpaşa Caddesi’nde konumlanıyor. Her hafta perşembe günü hazırlanan bu pazar, kentin en kalabalık pazarı olma özelliği taşıyor. Kurulduğu bölgenin yoğun bir nüfusa sahip olması dolayısıyla, her saat çok sayıda vatandaşı ağırlamayı başarıyor.

Cuma pazarı

Cuma pazarı; Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’ne bağlı Atatürk Caddesi üzerinde konumlanıyor. Haftanın her cuma günü kurulan bu pazar, ürün çeşitliliği ve hesaplı fiyatları ile bölge halkının beğenisini topluyor.

Cumartesi pazarı

Cumartesi pazarı; Manisa’nın Yunusemre ilçesi Laleli Mahallesi’ne bağlı Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde konumlanıyor. Her hafta cumartesi günleri kurulan bu pazar, sebze ve meyve alışverişinin yanı sıra balık tezgahları ile de dikkat çekiyor.

Pazar pazarı

Pazar pazarı; Manisa’nın Akhisar ilçesinde konumlanıyor. Her hafta pazar günleri hizmet veren bu pazarda her türlü sebze, meyve ve diğer ürünleri bulmak mümkün.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.