TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa İzmir arası kaç km? Araba ve otobüsle kaç saatte gidilir?

Manisa İzmir arası ne kadar sürüyor? İki şehir arası mesafe kaç km? Çok sayıda insan tarafından Manisa İzmir arası kaç km sorusu her gün inceleniyor. İşte konuya dair detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2023 07:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Manisa İzmir arası kaç km? Araba ve otobüsle kaç saatte gidilir?

Özellikle Manisa’nın merkez bölgeleri ile İzmir’in Bornova ilçesinin oldukça yakın bir mesafede konumlanması, iki şehir arası gidiş gelişlerin yoğun bir şekilde sürdürülmesini sağlıyor. Karayolu ile son derece kolay bir şekilde gidilen Manisa İzmir yolu, her kesimden insanın kullandığı bir yol olarak karşımıza çıkıyor. Manisa İzmir arası ulaşımın daha da kolaylaşması için de devamlı olarak yol bakım çalışmaları sürdürülüyor.

İzmir Manisa arası kaç km yol var?

İzmir Manisa arası kaç km yol olduğu hem bu kentlere yeni taşınan hem de halihazırda bu bölgelerde yaşayan kişiler tarafından sıklıkla merak ediliyor. İki şehir arasında belirli bir amaç için arada sırada yapılan seyahatler dışında günübirlik olarak gidip gelen de çok sayıda kişi var. Özellikle Manisa’da bulunan Celal Bayar Üniversitesi ve İzmir’de bulunan Ege Üniversitesi, bu iki kent arası trafiğin artışına sebep oluyor. Ortalama yarım saat, 40 dakika kadar süren Manisa Merkez ile İzmir Bornova, öğrencilerin günübirlik olarak yol yapmasını sağlıyor. Aynı şekilde bu şehirlerinden birinde oturup, iş için diğer bir şehre aynı gün gidip gelen kişi sayısı da oldukça fazla.

İzmir Manisa arası ne kadar sürüyor?

Manisa İzmir arası kaç km sorusu, güncelliğini hiçbir zaman yitirmeden sorulmaya devam ediliyor. Kişilerin tercihlerine, içinde bulundukları ekonomik durumlara, ne kadar zamana sahip olduklarına ve diğer pek çok sebebe göre kullandıkları ulaşım araçları değişiklik gösteriyor. Şahsi araç kullanımı kadar, otobüsle ulaşım da sıklıkla tercih ediliyor. İki şehir arası mesafenin kısalığı, otobüslerde öğrenci indirimi yapılmasına da neden oluyor. Bunun yanı sıra öğrenciler sıklıkla otostop da çekerek İzmir Manisa arası ulaşımlarını sağlıyor. Manisa’nın merkez bölgelerinden İzmir Bornova’ya maksimum 40 dakika gibi bir sürede gidilirken, bu sürenin km cinsinden değeri 38,5 olarak kendini gösteriyor.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Türkiye’de tekrardan kapanma olacak mı? Uzmanlar açıkladı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.