TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü sunucu Ece Erken kimdir?

İş ve özel hayatıyla pek çok insanın merak ettiği ünlülerden biri olan Ece Erken kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2024 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2024 13:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ünlü sunucu Ece Erken kimdir?

Ülke çapında tanınan bir sunucu olan ve hem iş hem e özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan isimlerden biri olan Ece Erken kimdir? Ece Erken’in hayatına ilişkin bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Ece Erken kimdir?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978 tarihinde Tekirdağ'da dünyaya geldi. Baba tarafı Samsunlu olan Erken, babasının subay olması sebebiyle Ağrı, Ankara, Kıbrıs gibi çeşitli yerlerde yaşadı ve Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

Ece Erken nasıl ünlü oldu?

Ece Erken, sunuculuk kariyerine 12 yaşında, Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyonu'nda başladı. Ardından Ankara'da Radyo Vizyon ve Radyo Genç'te çalıştı. Daha sonra İstanbul'a taşındı ve Kral TV'de işe giriş yaptı. Bu sürecin ardından Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve en son olarak Radyo Viva'da görev alan Erken, televizyonculuk kariyerine Star TV'de başladı. Ardından Kanal 6, Number One TV, Genç TV gibi kanallarda çalıştı. Show TV'de 4 yıl boyunca yayınlanan Klip 95-96-97-98-99 programlarının sunuculuğu ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Ece Erken, 2000 yılında TGRT kanalında Nilgün dizisinde başrol oynadı ve 2002 yılında Aşk ve Gurur adlı dizide rol aldı. 2003'te Lise Defteri’nde Nil karakterini canlandırdı ve daha sonra ATV'de yayımlanan Mavi Şeker adlı programda sunucu olarak yer aldı. ATV’de Enbe Orkestrası ile birlikte Enbeyaz Geceler adlı programın sunuculuğunu yaptı. FOX'ta yayınlanan Aç Aç Kazan adlı programı sundu. Ece Erken Kanaltürk'te Davut Güloğlu ile Hayata Gülerken adlı eğlence programını ve Beyaz TV'de Tatlım Benim adlı programda boy gösterdi. TRT 1'de 2015-2017 yılları arasında İyi Fikir programının sunuculuğunu üstlenen Erken, Beyaz TV'de hafta içi yayınlanan Söylemezsen Olmaz adlı programda 2018-2020 yılları arasında Bircan Bali ile birlikte sunuculuk yaptı. Bu program ile sık sık gündeme geldi.

Ece Erken şu an hangi kanalda çalışıyor?

Ece Erken, 2024 yılı itibariyle KRT TV'de Mevzu Gündem adlı programı sunmaktadır. Ayrıca 2023 yılından itibaren pazar günleri TRT Türk'te Ece Erken ile Kahve Molası programını sunmaktadır. Bununla birlikte ünlü sunucu YouTube üzerinden Kadınca TV isimli kanalda Ece Erken ile Haftanın Uzmanları isimli programında sunucusu olarak izleyici karşısına çıkmmaktadır.

Ece Erken kaç kere evlendi?

Ece Erken, hayatı boyunca toplam 3 evlilik yaptı. İlk evliliğini 1 Eylül 2008'de Tuncer Öztarhan ile gerçekleştirdi. Bu evliliği 2009 yılında boşanma ile sonuçlandı. Daha sonra Serkan Uçar ile 2014-2015 yılları arasında evli kaldı ve bu evlilikTen 7 Nisan 2015'te Eymen isimli bir oğlu oldu. Son evliliğini 28 Haziran 2021'de Beşiktaş JK eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaptı. Ancak Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Ece Erken kaç yaşında?

1978 yılında dünyaya gelen Ece Erken, 45 yaşındadır.

Ece Erken Instagram hesabının adı nedir?

Ece Erken Instagram hesabını “eceerken” kullanıcı adı ile kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.