TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü şarkıcı Emir Yeşil’den sevenlerini üzecek haber: Yaşamını yitirdi! Emir Yeşil kimdir?

Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil'den sevenlerini üzecek haber. Uzun süredir sağlık sorunlarıyla uğraştığı bilinen 43 yaşındaki Yeşil’in hayatını kaybettiği öğrenildi. Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 15:09
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ünlü şarkıcı Emir Yeşil’den sevenlerini üzecek haber: Yaşamını yitirdi! Emir Yeşil kimdir?

Ünlü müzisyen Emir Yeşil, yaşamını yitirdi. Tiyatro, sinema ve opera dünyasının sevilen ismi Aslı Omağ, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinin vefat haberini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Tanınmış tiyatro, sinema ve opera sanatçısı Aslı Omağ, sevgilisi Emir Yeşil'in bu sabah yaşamını yitirdiğini, “Canımız Emir'imizi bu sabah kaybettik” duyurusu ile kamuoyuna açıkladı.

emir yesil

EMİR YEŞİL KİMDİR?

İstanbul'un 1981 doğumlu müzisyeni Emir Yeşil, genç yaşından itibaren müziğe olan tutkusunu keşfetti. Heavy metal'den soul'a, pop müziğinden funk'a kadar geniş bir müzik yelpazesini benimseyerek büyüdü. Sahne hayatına 16 yaşında adım atan Emir, birçok farklı grupla birlikte performanslar sergileyerek müzikal yeteneklerini geliştirdi ve aynı zamanda gitar, klavye ve davul çalmayı da öğrendi.

Emir Yeşil, Dolapdere Big Gang gibi önemli gruplarla bir araya gelerek büyük markaların organizasyonlarında yer aldı. Sahne deneyimini uluslararası arenaya taşıyan Emir, İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya gibi ülkelerde de birçok konser verme fırsatı buldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.