TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı

Son dönemde "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisinde "Victoria" karakterine hayat veren tanınmış oyuncu Tuvana Türkay, hayranlarını endişelendirdi. Hastaneye yatırılan ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bir açıklama yaparak sevenlerini bilgilendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 16:08
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ünlü oyuncu Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı

Tuvana Türkay, "Yer Gök Aşk", "Kara Para Aşk", "Oyunbozan", "Deli Gönül", "Kağıt Ev" ve "Çember" gibi birçok başarılı projede rol aldıktan sonra şimdi "Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi" dizisinde "Victoria" karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncunun beklenmedik bir sağlık sorunu yaşaması hayranlarını endişelendirdi. Hastaneye kaldırılan Türkay, hastane yatağında çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak durumu hakkında bilgi verdi.

ÜNLÜ OYUNCU’DAN AÇIKLAMA GELDİ

33 yaşındaki ünlü oyuncu Türkay, "Damar sağlığınıza dikat edin, ihmail etmeyin, ciddiye alın ve kontrol ettirin sevgiler. Biraz toparlayınca sizlerle paylaşacağım" dedi.

tuvana türkay hastaneye kaldırıldı

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlköğrenimini tamamladıktan sonra Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nde eğitim aldı. Oyunculuk kariyerine adım atan Türkay, 2009-2010 yılları arasında TRT 1'de yayınlanan "Ayrılık" dizisinde "Kevok" karakterini, ardından 2011-2012 yıllarında "Yer Gök Aşk" dizisinde "Bade Palalı" karakterini canlandırdı. Daha sonra 2014-2015 yılları arasında "Kara Para Aşk" dizisinde "Bahar Çınar" karakterini hayat verdi.

Oyunculuğun yanı sıra müzikle de ilgilenen Türkay, 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde yer alan "Ara Ne Olursun" isimli şarkıyı seslendirdi. Ayrıca Mustafa Ceceli'nin aranjörlüğünde "Tuana" şarkısını cover'ladı. Şarkı sözü yazma ve beste yapma konularında da yetenekli olan Türkay, müzik alanında da kendini göstermektedir.

Tuvana Türkay'ın anne tarafından Kırım Tatarı asıllı Erzurum, Trabzon ve Rize kökenli olduğu bilinirken, baba tarafında ise Bulgaristan göçmeni kökenli olduğu bilinmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.