TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü oyuncu Enis Arıkan'dan hayranlarına isyan

Ünlü oyuncu Enis Arıkan sosyal medya hesabından Alaçatı'daki evine habersiz gelen hayranlarına isyan etti. İşte haberin detayları...

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2023 08:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ünlü oyuncu Enis Arıkan'dan hayranlarına isyan

Alaçatı'daki evinde tatilini geçiren Enis Arıkan, fotoğraf çektirmek için kapısına gelen hayranlarına tatlı sert bir çıkışta bulundu.

 Sosyal medya hesabından isyan eden ünlü oyuncu: "Lütfen Alaçatı'da evime gelmeyin kardeşim. Çok ayıp bir şey bu. Tanımadığınız bir insanın kapısını çalıp "Fotoğraf çektirmek istiyorum!" diyemezsiniz, tamam tatlıyız, çok şekeriz de yani zıkkımın dibi! İstemiyorum evimde sizi! Donlayım, çıplağım, gelmeyin!" dedi.

ENİS ARIKAN KİMDİR?

Enis Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi, Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü mezunudur. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola'nın sınıf arkadaşı olan Arıkan, bir çok reklam projesinde rol alan almıştır.

ROL ALDIĞI PROJELER 

İlk dizi kariyerine 1998 yapımı Aynalı Tahir dizisi başlayan Enis Arıkan, bu dizi ardından Çekirdek Aile, Kadın İsterse, Genco, Aşk ve Ceza, Cesur Hemşire ve Hayat Ağacı gibi pek çok projede yer aldı. Enis Arıkan asıl çıkışını ise başrollerini Gürse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt'un yaptığı Jet Sosyete dizisiyle yaptı. Bu dizide canlandırdığı Tony karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Enis Arıkan, skeç tadındaki Youtube ve instagram videolarıyla da gündeme geliyor. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.