Ünlü manken Özge Ulusoy'un romantik paylaşımı magazin gündemini salladı!

Özge Ulusoy, uzun süredir iş insanı Faruk Çolakoğlu ile birlikteydi. Çift, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu. Ulusoy, sevgilisinin doğum gününü Instagram hesabında paylaştığı romantik bir mesajla kutladı. Bu paylaşım takipçilerini şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 10:11
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ünlü manken Özge Ulusoy'un romantik paylaşımı magazin gündemini salladı!

Manken Özge Ulusoy, iş insanı sevgilisi Faruk Çolakoğlu'nun doğum gününü kutladı. Modellik kariyeri ve yıllar içindeki değişimiyle sıkça gündeme gelen Özge Ulusoy, uzun süredir Faruk Çolakoğlu ile birlikte. Çift, ilişkilerini gözlerden uzak tutmayı tercih ediyor. Ulusoy, sevgilisinin doğum gününü Instagram hesabında paylaştığı romantik bir mesajla kutladı.

"KRAL FARUK... SEN BENİM KAHRAMANIMSIN"

Ünlü manken Ulusoy, hazırladığı özel videoyu "Kral Faruk... Sen benim kahramanımsın... Mutlu yıllar... Dünyanın en şanslı kızı benim sayende" notuyla paylaştı.

özge ulusoy faruk çolakoğlu

1 MİLYON TL'LİK TEK TAŞ YÜZÜK HEDİYE ETMİŞTİ

TEB Bankası'nın yüzde 50 ortağı olan Faruk Çolakoğlu, sevgilisi Özge Ulusoy'a 1 milyon TL değerinde tek taş yüzük hediye etmişti. Çolakoğlu'nun, Ulusoy'a verdiği bu değerli hediye basında büyük yankı uyandırmıştı.

EVLİLİK SORULARINA "HAYIRLISI" CEVABI

Nişantaşı'nda 1 milyon TL değerindeki yüzüğüyle görüntülenen Özge Ulusoy, evlilik sorularına "Hayırlısı" diyerek yanıt vermişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.