TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TikTok fenomeni sosyal medyada gündem oldu! Mükremin Gezgin’e sevgilisinden evlilik teklifi!

TikTok'ta popüler olan Mükremin Gezgin, son videosunda askere çağrıldığını dile getirerek dikkatleri üzerine çekti. Bu olayın ardından hakkında yakalama emri çıkarılan fenomen, beklenmedik bir sürprizle karşılaştı: evlilik teklifi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2024 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2024 14:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
TikTok fenomeni sosyal medyada gündem oldu! Mükremin Gezgin’e sevgilisinden evlilik teklifi!

TikTok fenomeni Mükremin Gezgin, sosyal medya hesaplarında yayınladığı bir video ile askerlik çağrısına maruz kaldığını dile getirerek gündeme oturmuştu. Ardından, hakkında yakalama emri çıkarılmasıyla dikkat çeken fenomen, evlilik teklifi alarak bir kez daha konuşulmaya başladı.

mükremin gezgin

Bir süre önce hamile olduğunu iddia ederek sosyal medyada büyük yankı uyandıran fenomen Mükremin Gezgin, bu iddiasının ardından yasal süreçlerle karşı karşıya kalmıştı. Son olarak, askere çağrıldığını ve şarkısının yayınlanacağı tarihte askere gitmesinin mümkün olmadığını belirterek gündeme geldi.

"Ayın 19'unda nasıl askere gideceğim" diyerek durumunu açıklayan ve kendisi hakkında bir yakalama emri olduğunu belirten Mükremin Gezgin, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinden evlilik teklifi aldı.

Gezgin, sevgilisinin evlilik teklifi anlarını TikTok hesabında paylaştı. Videoda, Çelebi'nin teklifiyle duygusal anlar yaşayan Gezgin'in tepkileri yer aldı. İzleyiciler, bu romantik anları görünce şaşkınlıkla karışık hayranlık duydu ve video hızla sosyal medyada popüler hale geldi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.