TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terminatör’ün ünlü ismi Arnold Schwarzenegger'e kalp pili takıldı: Biraz daha makineye dönüşmek için ameliyat oldum

Terminatör, Cehennem Melekleri, Batman ve Robin ve Komando gibi filmlerle Hollywood'un en iyileri arasına yerleşen Arnold Schwarzenegger, 3 açık kalp ameliyatının ardından kendisine kalp pili takıldığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 12:49
Kaynak: HABER MERKEZİ
Terminatör’ün ünlü ismi Arnold Schwarzenegger'e kalp pili takıldı: Biraz daha makineye dönüşmek için ameliyat oldum

Hollywood'un efsanevi oyuncularından Arnold Schwarzenegger, ününü 'Terminatör' serisiyle perçinledi. Doğuştan kalp rahatsızlığı olan Schwarzenegger, geçirdiği üç açık kalp ameliyatının ardından kendisine kalp pili takıldığını açıkladı.

BİRAZ DAHA MAKİNEYE DÖNÜŞTÜM

76 yaşındaki ünlü isim, "Arnold's Pump Club" podcast'inde sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Schwarzenegger, "Biraz daha makineye dönüşmek için ameliyat oldum. Artık kalp pilim var" ifadelerini kullandı.

Terminatör serisinde mekanik T-800 robotuna hayat veren Arnold Schwarzenegger, “Öncelikle harika bir iş çıkardığımı bilmenizi isterim. Pazartesi ameliyat oldum, cuma günü arkadaşım Jane Fonda ile bir etkinliğe katıldım. Kimse bunu yapmazdı" açıklamalarında bulundu.

UMARIM SİZE İLHAM VERİRİM

Hastanede kendisine yardımcı olan sağlık personellerini de unutmayan Schwarzenegger, “Bunu bir sır olarak saklayabilirdim. Ancak birçoğunuz muhtemelen kendi sağlık sorunlarınızla uğraşıyorsunuz. Yalnız olmadığını bilmeni istiyorum. Ve eğer korkudan dolayı bir şeyleri erteliyorsanız, umarım size doktorlarınızı dinlemeniz ve kendinize bakmanız konusunda ilham veririm" dedi.

terminatör

ARNOLD SCHWARZENEGGER KİMDİR?

Arnold Alois Schwarzenegger 30 Temmuz 1947 yılında Graz’da dünyaya gelmiş olan Avusturyalı-Amerikalı bir sporcu, aktör ve politikacıdır. Schwarzenegger, 2003-2011 yılları arasında California Eyaleti Valisi olarak görev yapmıştır. Sinema kariyerinde özellikle Terminatör filmleriyle tanınmaktadır.

Schwarzenegger, 35. ABD Başkanı John F. Kennedy'nin yeğeni ve 1972 Demokratik başkan yardımcısı adayı ve 1986'da eski Fransa Büyükelçisi Sargent Shriver'ın kızı Maria Shriver ile evlenmiştir. 1997 yılında, evinin hizmetçisi kadından olan bir çocuğunun babalığını kabul ettikten sonra 2011'de eşiyle ayrıldı; boşanma süreci 2017 yılında tamamlanmıştır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.