Teoman'ın 30 yıllık gitarını rekor fiyata sattı! Geliri çocuklara bağışlanacak… Yeni sahibi bakın kim çıktı

Bosphorus Art Society'nin organize ettiği 'Cash on the Table' adlı müzayedede ünlü müzisyen Teoman'a ait bir gitar, hayır kurumu olan Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanmak üzere açık artırmaya çıkarıldı. Bu sembolik enstrüman, beklenmedik bir alıcı tarafından rekor bir fiyata satın alındı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 11:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
Teoman'ın 30 yıllık gitarını rekor fiyata sattı! Geliri çocuklara bağışlanacak… Yeni sahibi bakın kim çıktı

Bosphorus Art Society'nin düzenlediği ‘Cash on the Table’ adlı müzayede, büyük bir heyecanla ve anlamlı bir bağışla sonuçlandı. Ünlü müzisyen Teoman'a ait ikonik gitar, kimsesiz çocuklar için düzenlenen açık artırmada 300 bin TL'den başlayarak 466 bin TL'ye sürpriz bir alıcı tarafından satın alındı. Gitarın satışından elde edilen tüm gelir, Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanacak.

teoman

BAKIN GİTARI KİM ALDI

Bu ikonik gitarın yeni sahibi, BAS Topluluk Başkanı Haldun Demirhisar ile ünlü rock müzik sanatçısı Teoman'ın ortak arkadaşı olan Kenan Doğulu oldu. Kenan Doğulu'nun müzayede sürecine katkısı büyük oldu ve olaya damga vurdu. Şimdi gözler, Kenan Doğulu'nun gelecekteki müzayedelerde nasıl bir rol üstleneceğine çevrildi. Onun bir sonraki müzayede için hazırlıklar yapması bekleniyor.

kenan doğulu

TEOMAN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Teoman, daha önce yaptığı açıklamada mirasının dörtte birini çocuklara bağışlayacağını belirtmişti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Teoman'a teşekkür ederek, "Sanat dünyamızın değerli ismi Teoman'ın mirasının bir bölümünü devletimizin himayesi altında bulunan çocuklara bağışlayacağını ifade etmesinden büyük mutluluk duydum. Örnek oluşturacağını umduğumuz bu kadar nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.