TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teletabiler'deki Güneş Bebek kimdir? Jess Smith kimdir?

Yıllar önce Teletabiler adlı çocuk programında Güneş karakterini canlandıran Jess Smith, ilk bebeğini dünyaya getirdi. Anne ve kızı, sıkça kamera karşısına geçerek izleyicilerden büyük beğeni alıyor. Jess Smith kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2024 15:46
Kaynak: HABER MERKEZİ
Teletabiler'deki Güneş Bebek kimdir? Jess Smith kimdir?

Teletabiler dizisinin 1997 ile 2001 yılları arasında yayınlanan bölümlerinde, henüz 9 aylıkken Güneş bebek rolünü üstlenen Jess Smith, şimdi genç bir kadın. Uzun süredir Ricky Latham ile bir ilişkisi olan Smith, son günlerde ilk bebeğini dünyaya getirdi. Peki, Jess Smith kimdir?

JESS SMİTH KİMDİR?

Dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Teletabiler'deki Güneş Bebek karakteri, tanınmış bir çizgi film figürüdür. İngiliz yapımcılar, karakterin içindeki yüzü canlandıracak bir bebek ararken, seçilen isim Jess Smith oldu. Jess Smith, çizgi filmdeki güneşin yüzü olarak dünyanın en ünlü bebeklerinden biri haline geldi. Ancak bugünlerde Jess Smith 27 yaşındadır.

Teletabiler'deki günlerinden sonra Jess Smith, televizyon ünlüsü kariyerine devam etmedi. Şu anda Medway bölgesinde bir güvenlik şirketinde idari işler sorumlusu olarak çalışıyor. Smith, Daily Star'a verdiği bir röportajda, Teletabiler günlerine dair hatıralarını paylaşarak çekimler için yarım gün sette kaldıklarını ve bebek olarak sette oturtulduklarını ifade etti.

Teletabiler çizgi dizisi, ilk kez 1997'de yayınlanmaya başlayarak birçok BAFTA ödülü kazandı. Jess Smith'in Güneş Bebek karakterini canlandırdığı dizi, 1997 ile 2001 yılları arasında yayınlanan bölümlerde büyük ilgi gördü. Smith, son günlerde ilk çocuğunu dünyaya getirdi.

Teletabiler'deki Güneş Bebek karakterinin gerçek dünyadaki yüzü olarak ortaya çıkan isim Jess Smith'tir. Kısa süreli rolüyle bir neslin çocukluk anılarında özel bir iz bırakan Smith, şu anda farklı bir kariyer yolunda ilerlemektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.