TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarkan ve Mabel Matiz aynı şarkıda!

Megastar Tarkan ve Türkiye’nin çok sevilen sanatçılarından Mabel Matiz düet yapacak…

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 10:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tarkan ve Mabel Matiz aynı şarkıda!

Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Mabel Matiz, Megastar Tarkan ile düet yapacaklarını müjdeledi. Sabah Tümer’in YouTube kanalına konuk olan Matiz,

"Onunla bir şeyler yapmayı çok istiyorum. 1-2 yıldır tanışıyoruz. Harika bir insan, harika bir enerji. Beni de çok destekler, iyi dileklerini hep paylaşır. Niyetimiz var ama henüz şarkıya karar veremedik. İnşallah doğru şarkıyı bulduğumuzda olacak. Bakalım." dedi.

O ŞARKI BU DEDİĞİMİZ ANDA YAPARIZ

Matiz, Saba Tümer'in, "Senin şarkın mı, onun şarkısı mı?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "İkisi de olabilir. Kimin şarkısı olsun diye konuşmadık. Ama 'O şarkı bu' dediğimiz anda yaparız" dedi.

MABEL MATİZ KİMDİR?

Gerçek adı Fatih Karaca olan Mabel Matiz, 31 Ağustos 1985 tarihinde Mersin’in Erdemli ilçesine bağlı Tömük isimli beldesinde dünyaya geldi. Çocuk yaşlarında kekemelik yaşayan ve bu nedenle kendini istediği gibi ifade edemeyen Mabel Matiz, bu nedenle yazmaya başladı. Bir ifade aracı olarak yazmaya yönelen Mabel Matiz bu sayede müzik ve edebiyata yöneldi. Şarkı söylemeye başlamasına da en büyük teşviklerden biri olan kekemelik, müzkal anlamda çocuk yaşlarında Mabel Matiz’e birçok önemli katkı sundu. 80’ler ve 90’lar Türkçe pop müziği ile büyüyen Mabel, Sezen Aksu’nun Şinanay isimli şarkısına ayrı hayranlık duydu. Lisedeyken tiyatroda yer alan ve kekemelik problemini kontrol altına almayı öğrenen Mabel Matiz, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamladı. Müzik alanındaki ilk çalışmalarını da üniversite yıllarında yapan Mabel Matiz, ilk şarkılarını 2005 yılında yazmaya başladı. 2008 yılında dönemin en önemli müzik platformlarından biri olan Myspace’de açtığı sayfada şarkılarını anonim olarak yayımladı. Burada insanlar tarafından dikkat çeken ve dinlenmeye başlayan Mabel Matiz, 2010 yılının yaz aylarından itibaren profesyonel müzik hayatına başladı. 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.