Sude Yalçınkaya kimdir? İşte Sude Yalçınkaya’nın gündem olan dövmesi!

TV8'in sevilen lezzet yarışması MasterChef'in jürilerinden Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya dikkat çekmeye devam ediyor. Peki Sude Yalçınkaya kimdir?  İşte Sude Yalçınkaya’nın gündem olan dövmesi!

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 10:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sude Yalçınkaya kimdir? İşte Sude Yalçınkaya’nın gündem olan dövmesi!

Ekranların en çok seyredilen ve her sezonu ile olay olan lezzet yarışması Masterchef Türkiye 5. sezonu ile başlıyor. Bu sezonda jüri koltuğundaki yerini koruyan isimlerden biri de sert sözleri ve babacan tavırları ile ünlenen Şef Mehmet Yalçınkaya oldu. Kendi gibi kızının hayatı da arama motorlarında aratılmaya hız kesmeden devam ediyor. Biz de sizler için merak ettiğiniz her şeyi ve daha fazlasını araştırdık. İşte Sude Yalçınkaya’nın gündem olan dövmesi!

Sude Yalçınkaya kimdir? 

MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın fenomen kızı Sude Yalçınkaya, sosyal medyada büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Sosyal medya hesabı @sudeyaalcinkaya olan Sude, paylaştığı fotoğraf ve videolarla geniş bir hayran kitlesi kazanmış durumda. Instagram'da yaklaşık 100 bin takipçisi bulunan popüler isim, babası Mehmet Şef ile sık sık paylaşımlar yapıyor ve Youtube kanalında birlikte eğlenceli yemek videoları sunuyor. Sude Yalçınkaya'nın Youtube kanalı ise yaklaşık 160 bin aboneye sahip.

Sude Yalçınkaya kimdir sorusunun yanında genç ismin yaşı da merak ediliyor. Mehmet Şef’in kızının 2002 doğumlu olduğu ve günümüzde 22 yaşına gireceği biliniyor.

Sude Yalçınkaya’ya özel hayatı hakkında sık sık sorular sorulmaya devam ediyor. Bu özel sorulardan biri ise anne ve babası ile ilgili. Sude Yalçınkaya’nın hayranlarının birçoğu annesinin ve babasının evli olup olmadığı hakkında sorular soruyor. Sude Yalçınkaya ise bu soruya anne ve babasının 25 yıldır evli olduğunu söyleyerek cevap vermiştir. Annesi için ise “Annem ekranlarda olmayı seven birisi değil, o yüzden onu göremezsiniz. Çok eğlenceli birisidir.” Cümlelerini kullanmıştır.

Sude Yalçınkaya’nın babası Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

Mehmet Yalçınkaya 21 Ocak 1974 tarihinde dünyaya gelmiş olup, günümüzde 50 yaşındadır. Bolu’nun Yenigüney köyünde doğan Mehmet Şef aslen Boluludur. Eğitimini İstanbul Yemek Akademisi İnsan Anatomisi ve Sindirim Sistemi bölümünde tamamladığı bilinmektedir. MasterChef programıyla büyük bir ün kazanan Mehmet Yalçınkaya Türkiye’nin en başarılı şeflerinden biridir. Ünlü şef Mehmet Yalçınkaya’nın üç çocuğu olduğu biliniyor. Mehmet Şef’in kızı Sude Yalçınkaya haricinde Utkan Yalçınkaya ve Emre Yalçınkaya adında iki oğlu var.

Mehmet Yalçınkaya’nın aldığı ödüller;

En İyi Şef Ödülü         Gümüş Madalya (2012 Dünya Aşçılar Olimpiyatları)         Bronz Madalya (Ika Olimpiyade Der Köche A’)         A kategorisi Dünya Üçüncülüğü         Euroturk Chefs Team Merit Diploma

Sude Yalçınkya’nın çok konuşulan dövmesi

Şef Mehmet Yalçınkaya babasının elini dövme yaptırmıştı. Çok merak edilen o dövme;

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.