TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu kimdir? Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?

Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu Beril Talu olayı hakkında merak edilenler. Beril Talu kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 11:38
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu kimdir? Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?

Sosyal medya fenomenleri Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında 150 milyon TL vurgun yaptıkları yönünde iddialar yapılmıştı. Savcılığa haklarında çok sayıda şikayet iletilen Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında soruşturma açıldı. Aylardır yurt dışında olduğu tahmin edilen Beril Talu kimdir? Sosyal medya fenomeni eşi Kıvanç Talu kimdir? Kıvanç Talu ve Beril Talu çifti hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Kıvanç Talu kimdir?

1988 yılında Ankara’da dünyaya gelen Kıvanç Talu, memur bir ailenin çocuğudur. Üniversite eğitimini Ankara’da alan Kıvanç Talu, Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından 2007 yılında iş hayatına atıldı. Reklam yazarı olarak çalışmaya başlayan Kıvanç Talu, kariyerini çeşitli ajanslarda çalışarak sürdürdü. 2016 yılına kadar bu alanda tasarım direktörü olarak çalışmalarını sürdüren Kıvanç Talu, 2016’da bu görevinden ayrıldı. Kariyerini oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya üzerinde şekillendirmeye başladı. 2015 yılında “Var Böyle Tipler” adını verdiği Instagram sayfasını açtı. Sosyal medya hesabında yayınladığı videolar ile fenomen olan Kıvanç Talu, “Var Böyle Tipler” adını verdiği sayfasında yayınladığı komik videolar ile milyonlarca kişinin dikkatini çekti.

Beril Talu kimdir?

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Beril Talu, lise eğitimini İzmir’de aldı. Burada İzmir Özel Türk Koleji’ne giden Beril Talu, üniversite eğitimi almak için İstanbul’a döndü. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olan Beril Talu, mezuniyetinin ardından çeşitli reklam ajanslarında çalıştı. Eşi Kıvanç Talu ile birlikte sosyal medyada çalışmalar yürüten Beril Talu, kısa sürede sosyal medyada binlerce kişinin tanıdığı biri haline geldi.

Kıvanç Talu Beril Talu olayı nedir?

Geçtiğimiz aylarda yakın çevrelerini ponzi adı verilen bir sistem ile dolandırarak paralarını alan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, gerçekleştirdikleri bu dolandırıcılık sonrasında yurt dışına kaçtı. Bu olay sonrasında polis ekipleri tarafından aranan Talu çifti, Gürcistan’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na geldikleri sırada yakalandı. Polis teşkilatının çabasıyla yakalanarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Kıvanç Talu ve Beril Talu, işlemlerin yapılmasının ardından adliyeye sevk edildi. Dolandırdıkları kişiler tarafından yapılan şikayetler sonucunda haklarında soruşturma açılan çifte yurt dışına çıkış yasağı getirildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.