TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir?

Yaptığı paylaşımlarla kitlelerin ilgi odağı olan Kerimcan Durmaz, değişimiyle herkesi şaşırttı. Yeni paylaşımlarına sosyal medyada “Erilcan” olarak yorumlar gelen Kerimcan Durmaz kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2024 10:40
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kimdir?

Sosyal medyada yayınladığı içeriklerle adını geniş kitlelere duyuran Kerimcan Durmaz, DJ olarak sergilediği performanslar ile de çok konuşuldu. Kendi adını taşıyan kozmetik markasıyla da iş hayatına adım atan Durmaz, kimi çevreler tarafından çok sevilirken kimi çevreler tarafından da antipatik biri olarak nitelendirildi. Özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Kerimcan Durmaz kimdir? Kerimcan Durmaz hakkında merak edilenleri, sizin için derledik.

Kerimcan Durmaz kimdir?

Kerimcan Durmaz, 2 Kasım 1994 tarihinde İstanbul'un Sarıyer isimli ilçesine bağlı Yeniköy Semti’nde dünyaya geldi. Annesi ev hanımı, babası ise restoran işletmecisi olan Durmaz'ın iki ablası bulunmaktadır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Azerbaycan’ın Bakü şehrine giderek makyörlük yapmaya başladı. 2015 yılında Periscope ve Snapchat gibi platformlara yüklediği videolarla sosyal medya dünyasına adım attı. Daha sonra İstanbul'a dönen Durmaz, DJ olarak kariyerine devam etti. Aralık 2016'da başlayacak bir sinema filminde başrol teklifi aldı. 2016-2017 yayın döneminde TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yaptı. Kerimcan Durmaz, 30 Kasım 2016'da Samsun'da sahne aldığı bir mekanda cinsel yönelimi nedeniyle şiddet gördü ve yaralandı. Bazı köşe yazarları tarafından sadece cinsel yönelimi nedeniyle ünlü olduğu ve eşcinselliği "tek tipleştirdiği" gerekçesiyle eleştirildi. Kendi sosyal medya hesabından yaptığı bazı paylaşımlar nedeniyle de tepki çeken Kerimcan Durmaz hakkında COVID-19 sürecinde Instagram'dan yaptığı bir paylaşımda 65 yaş üstü kişilere yönelik sözleri nedeniyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Son zamanlarda kendi adını taşıyan bir kozmetik markası çıkardı ve bir şarkı üzerinde çalıştığını duyurdu. 27 Aralık 2020'de ilk teklisi Peşimde’nin kapağını Instagram üzerinden yayınladı ve ardından 3 yeni şarkısını daha piyasaya sürdü. Şu anda YouTube'da videolu içerikler üretmeye devam etmektedir.

Kerimcan Durmaz kaç yaşında?

1994 yılında dünyaya gelen Kerimcan Durmaz, 29 yaşındadır.

Kerimcan Durmaz’ın burcu ne?

Kerimcan Durmaz, Akrep burcudur.

Kerimcan Durmaz Instagram hesabının adı nedir?

Kerimcan Durmaz, “kerimcandurmaz” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanıyor.

Kerimcan Durmaz şarkıları

2021 – Peşimde

2021 – Vida Loca

2022 – K M N?

2023 – Bedel

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.