TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Skandal görüntülerin ardından dava kapıda! Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın’a dava açıyor…

İddialara göre, Yılmaz Erdoğan'ın Cansu Taşkın ve kız kardeşi Elif Vurgun'a karşı dava iddia ediliyor. Erdoğan'ın, öpüşme ve sarılma anlarının kız kardeşi tarafından kendi telefon görüşmesi gibi yapılarak kaydedildiğini düşündüğü ifade ediliyor. Bu çerçevede, Yılmaz Erdoğan'ın Cansu Taşkın ve Elif Vurgun hakkında suç duyurusunda bulunacağı öne sürülüyor. İşte gündeme bomba gibi düşen haberin detayları....

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 12:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Skandal görüntülerin ardından dava kapıda! Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın’a dava açıyor…

Yılmaz Erdoğan'ın, sosyal medyada birlikte oldukları görüntülerin dolaşıma sokulduğu model Cansu Taşkın'a karşı dava açmaya hazırlandığı iddia ediliyor.

Halktv.com.tr'den Mustafa Balcı'nın haberine göre, şubat ayında Taşkın ile yaşadığı ilişkiye dair söylentiler ortaya atıldı ve bu söylentilerin ardından Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun, ikilinin görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Bu görüntüler, Taşkın'ın ilişki iddialarını doğruladığı zaman yayınlandı.

yılmaz erdoğan

BU GÖRÜNTÜLER HABERSİZ ÇEKİLDİ İDDİASI

İddialara göre, paylaşılan görüntülerin kaydedilme süreci şöyle gelişti: Cansu Taşkın ve Elif Vurgun, ağustos ayında Yılmaz Erdoğan'a ait çiftlik evine misafir olarak gitti. Bu ziyaret sırasında, Erdoğan ile hatıra fotoğrafları çekmek için bir araya gelen ikili, sosyal medyada yayınlanan yakınlaşma görüntülerini Erdoğan'dan habersiz şekilde kaydettiler.

yılmaz erdoğan

Kardeşler arasında anlaşma yapılarak, Elif Vurgun'un telefonla konuşuyormuş gibi davranarak cep telefonu kamerasıyla ortamı kaydetmeye başladığı ve böylelikle Erdoğan'dan habersiz olarak görüntülerin kaydedildiği iddia ediliyor.

İlerleyen zamanlarda Yılmaz Erdoğan'ın, Cansu Taşkın'ın aramalarına yanıt vermemesi ve mesajlarına dönmemesi üzerine, Taşkın'ın şubat ayında ilişki iddialarını basına servis ettiği öne sürülüyor.

yılmaz erdoğan

YILMAZ ERDOĞAN KARDEŞLERE DAVA AÇIYOR

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından Yılmaz Erdoğan'ın büyük bir öfke yaşadığı öğrenildi ve avukatlarına iki isim hakkında dava açılması talimatı verdiği iddia edildi. Erdoğan'ın, kız kardeşi ve ablasıyla ilgili açılacak davanın dayanağı ise Türk Ceza Kanunu'nun 134. maddesi olduğu belirtiliyor. Bu maddeye göre, kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal edenler bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılabilir. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde ise verilecek cezanın bir kat artırılacağı belirtiliyor.

yılmaz erdoğan

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.