TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? İkili ilk kez el ele görüntülendi!

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, ilişkileriyle ilgili uzun süredir sessiz kalmışlardı, ancak geçtiğimiz günlerde Milano'da tatil yaparken ilk kez el ele görüntülendiler. İşte Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in kameralara yansıyan ilk el ele görüntüleri!

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 11:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? İkili ilk kez el ele görüntülendi!

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in uzun süredir ilişki yaşadığı konuşulsa da, çift bir süredir sessizliğini koruyordu. Ancak dün akşam bir mekandan çıkarken basın mensuplarının karşısına el ele çıkarak ilişkilerini belgelediler. Peki, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? İşte detaylar...

SARIKAYA VE DEMİR EL ELE GÖRÜNTÜLENDİ!

Aile dizisinde rol alan Serenay Sarıkaya ile şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Mert Demir'in arasındaki aşk dedikoduları günlerdir konuşuluyordu. Ancak uzun süre sessiz kalan çift, sonunda ilişkilerini belgeledi.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir el ele

HER ŞEY YOLUNDA

Bir süredir tatilde birlikte olan ancak kameralardan kaçan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti, sonunda ilişkilerini açıklamaya karar verdi. Geçtiğimiz gün güzellik merkezinden çıkarken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sarıkaya, "Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim" dedi.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir el ele

ÇİFT EL ELE GÖRÜNTÜLENDİ

Aynı yerlerde sık sık bulunsalar da daha önce kameralara yan yana gelmek istemeyen ikili, sonunda dün bir mekan çıkışında el ele görüntülendi. Magazin Online tarafından kaydedilen görüntülerde, ikilinin yüzlerindeki mutluluk belirgin bir şekilde görülüyordu. Her iki ünlü isim de soruları yanıtsız bırakarak aynı araca binip uzaklaştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.