TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sayna Soleimanpour kimdir? Sayna Soleimanpour ve Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor?

Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen Sayna Soleimanpour kimdir? Sayna Soleimanpour hakkında merak edilenleri birlikte inceleyelim.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 12:28
Kaynak: HABER MERKEZİ
Sayna Soleimanpour kimdir? Sayna Soleimanpour ve Uraz Kaygılaroğlu aşk mı yaşıyor?

Sanat ile olan ilişkisi tüm paylaşımlarında belli olan ve çektiği fotoğraflar ile dikkatleri üzerine çeken Sayna Soleimanpour kimdir? Sayna Soleimanpour son günlerde ülkemizin sevilen oyuncularından biri olan Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme geliyor. Ünlü oyuncunun hayranları tarafından merak edilen Sayna Soleimanpour’un sosyal medya hesapları hem fan kitlesi hem de magazin basını tarafından titizlikle inceleniyor. Sayna Soleimanpour’un hayatına ilişkin detayları ve Uraz Kaygılaroğlu ile ilişki yaşayıp yaşamadığına dair bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Sayna Soleimanpour kimdir?

1996 yılında İran’ın Tebriz isimli şehrinde dünyaya gelen Sayna Soleimanpour, uzun yıllardır Türkiye’de yaşamını sürdüren bir kişidir. Lise eğitimini Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’nde alan Sayna Soleimanpour, burada resim bölümünden mezun oldu. Daha sonra üniversite eğitimi almak için Mimar Sinan Üniversitesi’ne başladı. 2014 yılında başladığı Mimar Sinan Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi’ne giden Sayna Soleimanpour, ilk olarak Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü’ne gitti. Fakat fönlünde fotoğraf sanatı olan Sayna Soleimanpour, daha sonra aynı üniversitenin Fotoğraf Bölümü’ne geçiş yaptı. Günümüzde fotoğraf lisans eğitimine devam eden Sayna Soleimanpour, çeşitli sergilerde sanat severler ile bir araya geliyor.

Sayna Soleimanpour nereli?

Sayna Soleimanpour, İranlıdır.

Sayna Soleimanpour’un yer aldığı sergiler

2021 – Mamut Art Project

The Exposure Photography (Louvre Müzesi)

2022 – x-ist - Kesişme VII

Sayna Soleimanpour Uraz Kaygılaroğlu ile aşk mı yaşıyor?

Başarılı fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour ile ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun birlikte olduğu ve aşk yaşadıklarına ilişkin iddialar, magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı. Özellikle Uraz Kaygılaroğlu’nun hayranları tarafından mercek altına alınan bu iddia, ortaya çıktığı ilk andan itibaren büyük ses getirdi. İkilinin sosyal medya hesaplarını incelemek altına alan hayranları, paylaşılan fotoğraflar ile bu iddianın güçlendiği kanısına vardı. 2024 yılının başlangıcında gelen fotoğraf ile başlayan bu iddialar, peş peşe paylaşılan yeni fotoğraflarla daha da güçlendi. Henüz ikiliden bu konu ile ilgili bir açıklama gelmemesine rağmen, aşk iddiaları devam ediyor.

Sayna Soleimanpour Instagram hesabının adı ne?

Sayna Soleimanpour, “saynarte” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.