TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Reynmen evleniyor mu? Reynmen'in sevgilisi kim? Emire Cansu Kurtaran kimdir?

Reynmen olarak bilinen Yusuf Aktaş, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile birlikte olduğunu duyurdu. Evlilik teklifi aldığını açıklayan Kurtaran, mutluluğunu "İlk ve son aşkıma evet dedim" notuyla sosyal medyada paylaştı. Peki, Reynmen'in sevgilisi kim? Emire Cansu Kurtaran kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 16:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
Reynmen evleniyor mu? Reynmen'in sevgilisi kim? Emire Cansu Kurtaran kimdir?

Son günlerde Renklensin adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Reymnen, uzun süredir birlikte olduğu Emire Cansu Kurtaran ile evlenme kararı aldı. Söz yüzüklerini takan ve evlilik teklifini yapan Reymen, bu özel anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu duyuruyla birlikte hayranlarını mutlu eden Reymen'in evlilik kararı, kiminle evleneceği ve sevgilisi Emire Cansu Kurtaran hakkında merak edilenler arasında yer almaya başladı. Emire Cansu Kurtaran'ın kim olduğu, yaşının kaç olduğu ve geçmişteki görünümüyle ilgili araştırmalar da yapılmaya başlandı. Reynmen evleniyor mu? Reynmen'in sevgilisi kim? Emire Cansu Kurtaran kimdir?

reynmen sevgilisi

EMİRE CANSU KURTARAN KİMDİR?

Bursa'da 1996 yılında doğan Emire Cansu Kurtaran, yaşamını İngiltere'de sürdürüyor. Eynsford College mezunu olan Kurtaran, hayatını İngiltere'de devam ettiriyor.

2017 yılında Miss Turkey yarışmasının finalistleri arasında yer aldı. Ancak, Kurtaran, finalistler arasında olmasına rağmen Miss Turkey'de ilk 10'a giremedi. Bilindiği üzere, şarkıcı Reynmen uzun bir süredir Emire Cansu Kurtaran ile ilişki yaşıyor. Cansu Kurtaran'ın @cansukurtaran kullanıcı adıyla sosyal medya hesabında 26,9 bin takipçisi bulunuyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.