TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Peçeli fenomen kimdir, gerçek adı ne? Eylem Amine Altunkaynak kimdir?

Son zamanlarda sosyal medyada popülerleşen ve 'peçeli fenomen' olarak bilinen Eylem Amine Altunkaynak, kuantum ve bilinçaltı seminerleri ile büyük ilgi görmüştür. Ücretli sertifikalar sunan ve lüks yaşam tarzıyla dikkat çeken takipçi sayısı 185 binden fazla olan Peçeli fenomen kimdir, gerçek adı ne? Eylem Amine Altunkaynak kimdir?

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 13:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Peçeli fenomen kimdir, gerçek adı ne? Eylem Amine Altunkaynak kimdir?

Kendi ifadesine göre tasavvuf ışığında eğitim veren uzman bir eğitimci olarak tanımlanan Eylem Amine Altunkaynak, kuantum ve bilinçaltı konularında seminerler düzenlemektedir. Eğitimlerin ücretli olmasına dair, "bir zamanımızı, emeğimizi satıyoruz" ifadesini kullanmış ve lüks yaşam tarzına yönelik eleştirilere "zaten belli bir ekonomik gücün üzerinde olan bir eşle evliyim" şeklinde yanıt vermiştir. Altunkaynak'ın seminerlerine olan talep, katılım ücretlerinin 57 bin TL'ye kadar çıkmasıyla dikkat çekti. Peçeli fenomen kimdir, gerçek adı ne? Eylem Amine Altunkaynak kimdir?

peçeli fenomen

PEÇELİ FENOMEN (Eylem Amine Altunkaynak) KİMDİR?

Trabzon'un Of ilçesinde doğan ve Bursa Uludağ Üniversitesi'nden 2006 yılında mezun olan Eylem Amine Altunkaynak, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünü de 2010 yılında tamamladı. Üniversite yıllarında psikoloji, insan davranışları ve kişisel gelişim alanlarına olan ilgisi nedeniyle bu konularda araştırmalar yapmaya başladı. Aynı dönemde bölgesel radyolarda kişisel gelişim programları hazırlayıp sundu ve 2009 yılında evliliğiyle birlikte eğitimine ara verdi. Bu süreçte 3 çocuk annesi oldu.

2015 yılında kızının disleksi tanısı alması üzerine disleksi konusunda farkındalık oluşturmak için çaba harcamaya başladı. Başarılı ve başarısız çocukların altında yatan sebepleri araştırdı, bilinçaltı eğitimleri ve kuantum fiziği alanındaki araştırmalara yöneldi. Bu konularda çeşitli kurumlardan akademik eğitim aldı.

Türkiye'de spiritüel konuları Kur'an-ı Kerim ışığında anlatan ücretsiz Whatsapp grupları kurarak dünya genelinde bir ilki gerçekleştirdi. "Gelişim Devam Ediyor" adlı 10'un üzerinde Whatsapp grubu ve 20.000'i aşkın Telegram grup üyesi ile binlerce bayana ulaştı. Hanımlara özel eğitim ve seminerler düzenledi, 2500'den fazla uzman eğitmen hanım yetiştirdi. Kendi geliştirdiği "Eylem Amine Altunkaynak Sistemi Bilinçaltı Temizliği Eğitimi"ni oluşturdu ve sosyoloji alanındaki uzmanlık eğitimine devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.