TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osman Karagöz kimdir, neden cezaevine girdi?

Fenomen Pucca ile yaptığı evlilikle adından söz ettiren Osman Karagöz kimdir? Osman Karagöz neden cezaevinde, işte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 12:53
Kaynak: HABER MERKEZİ
Osman Karagöz kimdir, neden cezaevine girdi?

Oyunculuk üzerine bir kariyer çizen ve çeşitli projelerle izleyici karşısına çıkan Osman Karagöz kimdir? İnternet fenomeni Pucca ile yaptığı evlilikle bir dönem adından sıklıkla söz ettiren Osman Karagöz, kariyeri ve özel hayatıyla pek çok insanın mercek altına aldığı bir isim olarak kendini gösteriyor. Geçtiğimiz aylarda cezaevine girdiğini açıklayan Osman Karagöz hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Osman Karagöz kimdir?

Serhat Osman Karagöz, tiyatro, dizi ve film oyuncusu olarak tanınmaktadır. 4 Aralık 1988 yılında İstanbul Kadıköy'de dünyaya gelen Osman Karagöz, eğitim hayatına Pera Güzel Sanatlar Lisesi ve İstanbul Güzel Sanatlar Konservatuvarı'nda başladı ve bu okullardan mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan Karagöz, kariyerine Tiyatro Kılçık ve Tiyatro Beyoğlu gibi tiyatro topluluklarında çalışarak başladı. Daha sonra BKM ekibine katılarak, burada oyunculuk yaptı.Dizi oyunculuğuna 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizide Murat karakterini canlandırarak adım atan Osman Karagöz, 2022 yılında Konteynır Brothers Hurdalık adlı internet dizisinde Serhat Dayım karakterine hayat verdi. Bu rolü ile ilk başrol deneyimini yaşadı.

Serhat Osman Karagöz Pucca neden ayrıldı?

2015 yılında Pucca adıyla tanınan Selen Pınar Işık ile evlenen Osman Karagöz, 2018 yılının mayıs ayında bu evliliği noktaladı. Çiftin 2017 yılında Batı isimli bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Osman Karagöz Instagram hesabının adı nedir?

Osman Karagöz, “serhatosmankaragoz” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanıyor.

Osman Karagöz neden cezaevinde?

Osman Karagöz, geçtiğimiz aylarda Instagram üzerinden kendisine olumsuz yorumlar yapan bir kişi teşhir etmesi sebebiyle 2 yıl 6 ay hapis cezası aldığını açıkladı. Bu nedenle de Bursa’da bulunan Gemlik Cezaevi’ne girdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.