TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O Ses Türkiye’de yarışmıştı: Nutsa Buzaladze, Eurovision sahnesinde!

O Ses Türkiye'nin yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören yarışmacılarından biri olan Nutsa Buzaladze, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekiyordu. Nutsa finale kalmadan yarışmadan elendi. Hadise'nin takımında yer alan Buzaladze, yarışmadan sonra kariyerinde büyük bir yükseliş yaşadı. Eurovision'a katılan ünlü isme eski takım kaptanı Hadise'den destek gelmesi de dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 10:29
Kaynak: HABER MERKEZİ
O Ses Türkiye’de yarışmıştı: Nutsa Buzaladze, Eurovision sahnesinde!

O Ses Türkiye'nin eski yarışmacıları arasından biri olan Nutsa Buzaladze, geçmiş yıllarda büyük beğeni toplamıştı. 2015 yılında yarışmaya katılan ve jüri üyelerinden tam not alan Nutsa, şimdi ise son haliyle tekrar gündeme oturdu. Acun Ilıcalı'nın yaratıcı konseptlerinden biri olan O Ses Türkiye her sezon büyük ilgi görüyor ve yarışmacıları zaman zaman sosyal medyanın gündemine taşıyor.

Nutsa Buzaladze Eurovision 2024

O SES TÜRKİYE’DE YARIŞMIŞTI, EUROVİSİON'A KATILDI

Yarışmadan sonra oldukça değişen ve kariyerinde önemli bir yükseliş yaşayan Nutsa Buzaladze, şimdi Eurovision sahnesinde yer alıyor. Türkiye'nin uzun yıllardır katılmadığı Eurovision'da 11 numarada yer alan Buzaladze, "Firefighter" adlı şarkısıyla yarışmada mücadele ediyor. Eski O Ses Türkiye yarışmacısının son haliyle karşılaşanlar, "Ne kadar değişmiş", "Tanıyamadım", "Yıllar ona iyi gelmiş" gibi yorumlar yapıyor. Eski yarışmacısını Eurovision sahnesinde gören Hadise, desteklerini esirgemedi. Hadise, sosyal medya hesabından Nutsa'nın performansını paylaşarak, "Benim 'O Ses Türkiye' yarışmacılarım şaka mı?" diye sordu ve "kalbim seninle" ifadesini kullandı.

Nutsa Buzaladze Eurovision 2024

O PAYLAŞIMA KAYITSIZ KALAMADI

Hadise'nin paylaşımına duyarsız kalmayan Nutsa, Hadise'ye "Seni seviyorum" mesajı gönderdi. Eurovision 2024'te eski yarışmacısından oy isteyen Hadise, sosyal medyada samimi bir destek paylaştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.