TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nesrin Cavadzade kimdir? Nerelidir?

Bodrumda üstünü çıkararak gündeme oturan Nesrin Cavadzade merak konusu olmaya başladı. İnsanlar ünlü oyuncunun kim olduğunu ve nereli olduğunu merak ediyor

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2023 07:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Nesrin Cavadzade kimdir? Nerelidir?

30 Temmuz 1982 Azerbaycan Bakü doğumlu olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, eğitim hayatı sebebiyle Türkiye'ye gelip burada Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk eğitimi almak üzere Tekand Studio Oyuncuları bünyesinde eğitimini tamamladı.

cavadzade_ilkses

KARİYERİ

Türkçeyle birlikte toplam 5 dile hakim olan Nesrin Cavadzade eğitimlerini tamamladıktan sonra iş hayatına atılmaya başladı. Bu anlamda Cavadzade ilk olarak 'Yersiz Yurtsuz' dizisinde yer aldı. Daha sonra "Dilber'in Sekiz Günü"nde başrolde  yer alan oyuncu buradaki kariyerinin ardından ''Acı'' filminde kariyerini devam ettirdi.

1_ilkses

Başarılı oyuncu kariyer basamağında sadece film ile kalmayıp dizi projelerinde de yer aldı. Bu anlamda Nesrin Cavadzade ''Samanyolu'' ve ardından ''Al Yazmalım'' dizilerinde yer aldı.

nesrişko_ilkses

''Güzel Günler Göreceğiz'' filminde 'Anna' karakteriyle ekran karşısına çıkarak beğeni yağmuruna tutulan oyuncu aynı zamanda ''Kuzu'', ''Annemin Şarkısı'', ''Son Mektup'' filmlerinde gösterdiği başarıyla ödüller aldı.

2_ilkses

''Yasak Elma'' ve ''Üç Kuruş'' dizilerinde canladırdığı karakterlere hayat verdi. Oyuncu Cavadzade Netfliks ve puhutv platformlarında da ekran karşısına çıktı.

ÖDÜLLERİ

Nesrin Cavadzade "Dilber'in Sekiz Günü" ,''Acı'' ve ''Kuzu'' filmlerinde canladırdığı karakter ile birçok ilde düzenlenen festivallerde ''En İyi Kadın Oyuncu'' ödülünü aldı.

Cavadzade, 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ''Güzel Günler Göreceğiz'' filminde canlandırdığı 'Anna' karakteriyle ödüle layık görüldü. Burada kendisine "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülü verildi. HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.