TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nebahat Çehre sevenlerini korkuttu… Usta oyuncu Nebahat Çehre neden hastaneye kaldırıldı?

Nebahat Çehre, Aşk-ı Memnu dizisindeki unutulmaz performansıyla tanınan ve Firdevs Yöreoğlu karakterini canlandıran isim olarak hafızalara kazınmıştı. Ancak Çehre geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları yaşayarak hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 15:48
Kaynak: HABER MERKEZİ
Nebahat Çehre sevenlerini korkuttu… Usta oyuncu Nebahat Çehre neden hastaneye kaldırıldı?

Nebahat Çehre, Halit Ziya Uşaklıgil'in klasik eseri Aşk-ı Memnu'dan uyarlanan dizide Firdevs Yöreoğlu karakterine can vermesiyle hafızalarda yer etmişti. Kendine özgü tarzı ve zamana meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Çehre, başarılı kariyeri ve samimi açıklamalarıyla sürekli gündemde kalıyor. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılması sevenlerini endişelendirdi.

nebahat çehre hastaneye kaldırıldı

KALBİNE STENT TAKILDI

Son dönemde birçok unutulmaz projede yer alan Nebahat Çehre, bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalp sağlığıyla ilgili bir sorun yaşayan oyuncuya hastanede stent takıldı ve bir gece gözlem altında tutuldu. Ancak, Çehre'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Sevenlerini endişelendiren bu durumu, oyuncunun menajeri Selçuk Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla şöyle duyurdu:

"Değerli oyuncumuz Nebahat Çehre'nin sağlık durumu iyidir. Kendisi evinde dinleniyor. Arayan soran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda yeni projelerde görüşmek dileğiyle... Sevgiler..."

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.