Nagehan Alçı’dan Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili şok eden iddialar: Paramı elimden alıyordu

Nevşin Mengü'nün YouTube kanalına konuk olan Nagehan Alçı, boşandığı eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında şok edici açıklamalarda bulundu. Alçı, Kütahyalı’nın 'Sen paradan anlamazsın' diyerek parasını elinden aldığını ve kendisine fiziksel şiddet uyguladığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 10:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Nagehan Alçı’dan Rasim Ozan Kütahyalı ile ilgili şok eden iddialar: Paramı elimden alıyordu

Nagehan Alçı, anlaşmalı olarak boşandığı eşi Rasim Ozan Kütahyalı'dan psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü açıkladı. Sosyal medya hesabından yaşadıklarını paylaşan Alçı, bugüne kadar çocukları için sessiz kaldığını belirtti.

Kütahyalı ile hukuki süreç yaşayan Alçı'nın mahkeme kayıtları da ortaya çıktı. Kayıtlarda Kütahyalı'nın Alçı'ya ağır hakaret ettiği görülüyor.

Alçı, Gazeteci Nevşin Mengü'nün YouTube kanalına konuk oldu ve burada yaşadıklarını anlattı. Mengü, Alçı'nın anlattıkları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Mengü'nün kanalında Alçı, Kütahyalı'nın kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ve bu nedenle eve polis çağırdığını açıkladı. Ayrıca, kazandığı parayı Kütahyalı'nın ilk günden elinden aldığını ve eski eşinin nafaka ödemediğini, herkesle hacizlik olduğunu belirtti.

ANNENİZİ BEN YARATTIM

Nagehan Alçı, “Korkunç hakaretler, mesajlar, fiziksel şiddet uyguluyordu. Eve polis çağırdım. Benim kazandığım parayı ilk gün elimden alıyordu" sözleriyle yaşadığı sorunları dile getirdi.

Alçı, Kütahyalı'nın kendisine uyguladığı psikolojik şiddeti de şöyle anlattı:

“Bir gün bana kızdığı için çocukları televizyonun karşısına oturtturmuş. Benim kötü göründüğüm bir yayını açıp, 'Çocuklar, anneniz bu kadar çirkin ve şişmandı. Annenizi ben yarattım”

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.