TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kolpaçino'nun Şahin’in inanılmaz değişimi: Serkan Şengül 65 kilo verdi!

Kolpaçino serisinin meşhur galerici karakteri Şahin'i oynayan Serkan Şengül, son görünümüyle herkesi şaşırttı. Şengül, 65 kilo vererek büyük bir değişime meydan okudu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 15:58
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kolpaçino'nun Şahin’in inanılmaz değişimi: Serkan Şengül 65 kilo verdi!

Ünlü komedyen Şafak Sezer'in yazıp yönettiği Kolpaçino film serisinin oyuncularından Serkan Şengül, artık yeni bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kolpaçino'nun unutulmaz karakterlerinden biri olan galerici Şahin'e can veren Serkan Şengül, son görünümüyle dikkat çekiyor.

serkan şengül

Yönetmen koltuğunda Kamil Çetin'in bulunduğu ve iki yıl boyunca çekimleri süren 'Çingene Kızı Zeugma' adlı sinema filminin galasında Serkan Şengül, tam 65 kilo verdiğini kamuoyuna duyurdu.

"FİLME 135 KİLO BAŞLADIM, 70 KİLO BİTİRDİM"

Serkan Şengül, "Filme 135 kilo başladım, 70 kilo bitirdim." şeklindeki açıklamasıyla büyük ilgi topladı. Ünlü oyuncunun son halini görenler ise oldukça şaşkınlık yaşadı.

serkan şengül

SERKAN ŞENGÜL KİMDİR?

Serkan Şengül, İstanbul'da 20 Mart 1978'de doğdu. Ankaralı olan Şengül'ün kariyerinde önemli bir dönüm noktası Kolpaçino ve Kolpaçino Bomba Sinema filmleri oldu. Galerici Şahin karakteriyle büyük beğeni topladı. 1999'da farklı bir meslek alanında çalışan Şengül, oyuncu Şafak Sezer ile tanıştı ve hayatı değişti. Sıdıka adlı dizide rol alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra birçok TV dizisi ve sinema filminde yer aldı. Ayrıca Kutsal Damacana 2 İtmen filminde de rol aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.