Kolpa’nın solisti Barış Yurtçu kimdir? Barış Yurtçu kiminle evli?

Kolpa Grubun kurucularında olan ve aynı zamanda grubun solisti olan Barış Yurtçu’nun hayatı özellikle dünya evine girdikten sonra arama motorlarında sık sık aratılmaya başladı. Peki Kolpa’nın solisti Barış Yurtçu kimdir? Barış Yurtçu kiminle evli?

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 15:34
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kolpa’nın solisti Barış Yurtçu kimdir? Barış Yurtçu kiminle evli?

Sevilen grup Kolpa’nın kurucularından olan Barış Yurtçu özellikle evlendikten sonra hem kariyeri ile hem de özel hayatı ile sık sık gündeme gelir olur. Arama motorlarında arattığınız “Kolpa’nın solisti Barış Yurtçu kimdir? Barış Yurtçu kiminle evli?” sorularının cevaplarını sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde!

Barış Yurtçu kimdir

Barış Yurtçu kimdir?

Barış Yurtçu, aslen Adanalı olup, 19 Mayıs 1983'te doğdu. Müzik kariyerine Kolpa isimli grubun kurucularından biri olarak adım attı. Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Makine Mühendisliği diploması ile mezun oldu. Müzik yolculuğunu, 2009'da "Hayat Senin Mucize İşler", 2010'da "Maximum", 2011'de "Son Nefesim" ve "Yatağın Soğuk Tarafı", 2014'te "Aşk" ve "Hayat" albümleriyle sürdürdü. Ece Seçkin ile birlikte 2016'da "Hoş Geldin Ayrılığa" şarkısında düet yaptı. Şu anda solist olarak Kolpa grubu içinde müzik yapmaya devam ediyor.

Barış Yurtçu kiminle evli?

Barış Yurtçu kimdir

6 Eylül 2019 tarihinde Deniz Baysal ile dünya evine girdi.

Deniz Baysal Kimdir?

 Başlangıç olarak, 2011 yılında FOX kanalında ekranlara gelen Derin Sular, Bitmeyen Şarkı ve Babalar ve Evlatlar gibi dizilerde roller üstlendi. Aşk Ekmek Hayaller dizisindeki Karaca Yılmaz karakteriyle tanınmaya başladı. Star TV'de yaz aylarında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Kainat Gencer rolüyle geniş bir hayran kitlesi edindi. 2015'te Show TV'de yayınlanan Beyaz Yalan dizisinde Alara Korel ve Melek Yılmaz karakterlerini canlandırdı, bu karakterler sadece fiziksel olarak benzemekle kalmayıp karakterleri ve yaşamlarıyla tamamen farklıydı. 2017-2018 yılları arasında Avşar Yapım tarafından üretilen Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde başrolde yer alan Hazan Çamkıran karakterini canlandırdı. Söz dizisinde Savcı Derya Duman karakteriyle başrolde yer aldı. Son olarak, TRT 1'de yayımlanan Teşkilat dizisinde Zehra Balaban karakterini canlandırmaktadır.

Kolpa Grubu

Kolpa, temellerini Adana'da lise yıllarında atan elemanlarıyla birlikte 2005 yılında İstanbul'da kuruldu; grubun kurucuları Bora Yeter (bas) ve Barış Yurtçu (vokal) oldu. Grup, 2007 yılında gitarda Dinçer Çetin'in yerine yine lise arkadaşı olan Cenk Taner Dönmez'i alarak ilk albüm kayıtlarında yer alan 3 kişilik kadroyu oluşturdu. 2009 Nisan ayında, bu kadro ile ilk albümleri Hayat Senin'i yayımladılar. Albüm, Matthew Erdem'in prodüktörlüğünde Pasaj Müzik'in alt markası Mucize İşler tarafından piyasaya sürüldü. Sayende ve Koşa Koşa şarkılarına çekilen video kliplerin ardından davulda Samuray Gökçe'nin gruba katılmasıyla Kolpa'nın kadrosu son halini aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.