TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu’na yorum yağmuru!

Ekranların sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti harika giden senaryosuyla izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Başarılı kadrosuyla reyting rekorları kıran dizide karakterler çok konuşuluyor. Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu’nun paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 21:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 21:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızılcık Şerbeti dizisindeki Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu’na yorum yağmuru!

Son dönemlerin sevilen dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti her yeni bölümünde seyircisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizinin dillere destan senaryosu ve kaliteli oyuncu kadrosuyla izleyenleri hayran bırakan bir olay döngüsü var.

sibel

Sosyal medyayı sallayan paylaşım Sibel Taşçıoğlu’ndan

Ekranlarda yer alan Kızılcık Şerbeti dizisinin  Pembe'si Sibel Taşçıoğlu, sosyal medyayı sallayan paylaşımlarda bulundu. Bu dizi inanılmaz kadrosu ve oldukça kaliteli yazılmış senaryosu sayesinde her yeni bölüm izleyenleri merakta bırakıyor.

Dizide yer alan oyuncu kadrosunda bulunan başarılı isimler hayranları tarafından merakla takip ediliyor. Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç  Ceren Yazıcıoğlu gibi harika isimlerin başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi her hafta seyirci tarafından ilgi odağı oluyor.

kızılcık şerbeti

“Kuzu Şerbo” dedi, sosyal medya yıkıldı

Her hafta gelişen yeni olaylar ve senaryosuyla her gün adından söz ettiren dizi büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Ekranların sevilen dizisinde baş rolü paylaşan oyuncular büyük bir hayran kitlesine sahip durumda. Bu nedenle sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda hemen gündeme oturuyor.

 Kızılcık Şerbeti dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeye devam ederken dizide Pembe karakteriyle sevenlerinin büyük beğenisini toplayan Sibel Taşçıoğlu da bu isimlerden biri. Sibel Taşçıoğlu  Medcezir, Bir Zamanlar Çukurova gibi çok konuşulan dizlerde de yer almıştı. Yer aldığı bu çok konuşulan başarılı dizilerin ardından başarılı performansıyla dillerden düşmeyen Sibel Taşçıoğlu'nun sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Hayranları tarafından büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Sibel Taşçıoğlu’nun paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Usta oyuncu yaptığı paylaşımda "Kuzu Şerbo" dedi ve ardından sosyal medya yıkıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.