TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahtalı Mıçe kimdir? Kahtalı Mıçe hastalığı nedir? Kahtalı Mıçe sağlık durumu nasıl?

Sanat camiasının sevilen isimlerinden biri olan Kahtalı Mıçe olarak tanınan sanatçı Mustafa Aslan hakkında merak edilenler artıyor. Mustafa Aslan'ın sağlık durumuyla ilgili sorular da gündeme geliyor. Özellikle kanser iddialarıyla ilgili Kahtalı Mıçe'nin ne cevap verdiği merak konusu. Kahtalı Mıçe'nin kim olduğu ve yaşadığı hastalık hakkında detaylar araştırılıyor. Peki, Kahtalı Mıçe kimdir? Kahtalı Mıçe hastalığı nedir? Kahtalı Mıçe sağlık durumu nasıl?

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 11:01
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kahtalı Mıçe kimdir? Kahtalı Mıçe hastalığı nedir? Kahtalı Mıçe sağlık durumu nasıl?

Kahtalı Mıçe lakaplı sanatçı Mustafa Aslan, gırtlak kanseri iddialarına açıklık getirdi. İddialar arasında ekonomik sıkıntılarının da olduğu belirtiliyordu. Kahtalı Mıçe'nin sağlık durumu ve yaşadığı hastalık hakkında merak edilenler gündemde. Aslan'ın kim olduğu ve bu hastalığa ne denli maruz kaldığı araştırılıyor. Peki, Kahtalı Mıçe kimdir? Kahtalı Mıçe  hastalığı nedir? Kahtalı Mıçe sağlık durumu nasıl?

Kahtalı Mıçe kimdir

KAHTALI MIÇE HASTALIĞI NEDİR?

Kahtalı Mıçe olarak tanınan sanatçı Mustafa Aslan, gırtlak kanseri iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Aslan, "Sevgili dostlarım, gırtlak kanseri olduğuma ve ekonomik durumuma ilişkin asılsız haberler yapılmaktadır. Lütfen bu haberlere itibar etmeyiniz. Sizden sadece dualarınızı istiyorum." dedi.

KAHTALI MIÇE KİMDİR?

Kahtalı Mıçe olarak bilinen Mustafa Aslan, 1953 yılında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde dünyaya geldi. Adı Mustafa'nın kısaltması olan Mıçe, ilkokulu Kahta Kubilay İlkokulu'nda tamamladı ancak pamuk tarlalarında çalıştığı için bu süre uzadı. Ortaokul diplomasını dışardan imtihanlara girerek aldıktan sonra 17 yaşından itibaren Kahta'da yerel türkücülük yapmaya başladı. Düğün ve konserlerde türküler seslendirdi. Eğitimini tamamladıktan sonra Beden Terbiyesi İl Müdürlüğü'nde çalıştı. Ayrıca "Beynelmilel" filminde de rol aldı. 1989 ve 1990 yıllarında Gaziantep'te yaşayan Mıçe, 1991 yılında İstanbul'a göç etti ve bir süre burada yaşadıktan sonra Şanlıurfa'ya yerleşti, hala orada ikamet etmekte. Sanat hayatında Nuri Sesigüzel, Ahmet Sezgin, Sami Kasap, Mahsuni Şerif gibi birçok ünlü sanatçının eserlerini seslendirdi. Hülya hanım ile 1975 yılında evlenen Kahtalı Mıçe'nin 4 çocuğu bulunmakta.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.