TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbul da nar satışı gerçekleştiren yerler ezberinde yer aldı: İkinci hamileliği olan Müge Boz anlattı

İkinci çocuğunun doğumuna hazırlanan Müge Boz, bütün aileyi nar için seferber etti. Sürekli nar aşermekte olan Müge Boz, İstanbul içerisinde bulunan nar satan tüm yerleri eşi Caner Erdeniz Bey’e ezberletti.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 20:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
İstanbul da nar satışı gerçekleştiren yerler ezberinde yer aldı: İkinci hamileliği olan Müge Boz anlattı

Müge Boz ve de eşi Caner Erdeniz, önceki günlerde bir davete katılım gösterdi. Kızları olan Vina'nın hemen ardından ikinci bir çocuğunu bekleyen çift, hamileliği hakkında açıklama da bulundu. Müge Boz bu konu hakkında, "Vina’nın hamileliğinde de aynı şeyleri yaşadım aslında...

müge

Müge Boz’un bebeğinin cinsiyeti nedir?

Son dört aydan beri herkes 'Karnın bayaa büyüdü, kesin erkek olur bu çocuk diyordu Vina bebeğim için... Bence bu hamileliğimde de belirtiler aynı durumda. Vina’ya hamileyken de inanılmaz bir şekilde nar yeme isteği oldu. Nar meyvesine bakılırsa da bu da bebeğin de kız olması bekleniyor. Bütün aile Nar içinde seferber durumda, İstanbul da bulunan bütün narcıların adresi evde mevcut durumdadır. Eve sürekli olarak nar geldiğinden dolayı satıcılar da biliyor. Hemen arayınca nar için aradığımı biliyorlar. Bak yine canım çekti.’ diyerek güldü.

müge boz

Her pazara gidince nar alıyorum

Müge Boz, alışveriş yaptığı zaman eşi Caner Erdeniz ile olan bir anısından da bahsetti. "1 ay öncesinde sosyal medya hesabımdan bir paylaşım gerçekleştirdim. Eşi Caner Erdeniz’in aldığı nar ve de benim aldığım nar olarak iki narı da yan yana koyarak fotoğraf attım. Caner Erdeniz’in almış olduğu nar meyvesi bembeyaz çıktı.

Müge Boz’un aldığı nar kıpkırmızı renkteydi. İki narı da fotoğrafta karşılaştırmıştım. O sebeple genelde Müge Boz pazara giittiğini gittiği zaman içerisinde tezgahlara genelde, 'haftaya gerçekleşen pazara da geleceğini güzel çıkarsa eğer' diyor. 'Eğer aynı şekilde olmazsa narları geri getiririm' diyor. Onlar da bu konu hakkında 'Biz güveniyoruz narımıza' şeklinde yanıt veriyorlar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.