TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnci Taneleri Azem’in kızı Nehir’i oynayacak isim belli oldu! İnci Taneleri Nehir kimdir? Sera Kutlubey hangi dizilerde oynadı?

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini üstlendiği İnci Taneleri dizisi, ilk yayınlandığı günden beri geniş bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Sosyal medyada her bölümü büyük bir yankı uyandıran diziye yeni bir oyuncu katıldı. Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir'in rolü için isim belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 14:51
Kaynak: HABER MERKEZİ
İnci Taneleri Azem’in kızı Nehir’i oynayacak isim belli oldu! İnci Taneleri Nehir kimdir? Sera Kutlubey hangi dizilerde oynadı?

Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen İnci Taneleri dizisi her yeni bölümüyle sosyal medyada büyük ilgi görüyor ve gündemi sarsıyor. Bu popüler dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor.

Yılmaz Erdoğan'ın Azem karakterine hayat verdiği dizide, Azem'in kızı Nehir'in rolünü üstlenecek olan oyuncu belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Zalim İstanbul dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ve sonrasında İyilik projesiyle dikkat çeken Sera Kutlubey, İnci Taneleri dizisinde Nehir karakterine hayat verecek.

Sera Kutlubey, oyunculuğunun yanı sıra yazarlık yönüyle de tanınıyor ve daha önce Kehribar, İsimsizler, Hercai, Adım Farah gibi başarılı projelerde yer almıştı.

inci taneleri azemin kızı

SERA KUTLUBEY KİMDİR?

Ankara'da 24 Ekim 1997'de doğan, eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlayan genç bir oyuncudan söz ediyoruz. Oyunculuk kariyerine 2016 yılında Kehribar dizisiyle adım atan bu yetenekli isim, daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde de rol aldı. 2017'de İsimsizler dizisinde "Seher" karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çekti ve ardından 2019-2020 yılları arasında Zalim İstanbul dizisinde "Cemre Yılmaz" karakteriyle geniş kitlelerce tanındı.

Son olarak, 2022-2023 yılları arasında yayımlanan İyilik dizisinde "Damla" karakterini başarıyla canlandırdı. Sahne yeteneğinin yanı sıra yazma konusundaki yeteneğiyle de dikkat çeken bu ismin ilk romanı, "Plüton'un Düş'üşü", 2022 yılında İthaki Yayınları tarafından okurlarla buluştu.

sera kutlubey kimdir

SERA KUTLUBEY HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Kehribar             

Babam ve Ailesi

İsimsizler

Zalim İstanbul  

Hercai  

İyilik      

Adım Farah        

İnci Taneleri

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.