TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar kimdir? Aslışah Alkoçlar'ın kaç tane çocuğu var?

Aslışah Alkoçlar kimdir? Eşi ve çocukları. Aslışah Alkoçlar ne iş yapar? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2023 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2023 12:29
Kaynak: HABER MERKEZİ
Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar kimdir? Aslışah Alkoçlar'ın kaç tane çocuğu var?

Türkiye’nin önde gelen ailelerinden biri olan Alkoçlar, aile bireyleri ile sık sık gündeme geliyor. Hülya Koçyiğit’in torunu ve eski oyuncu Gülşah Alkoçlar’ın kızı olan Aslışah Alkoçlar, yaşam tarzı ve aile hayatı ile pek çok kişi tarafından merak edilen bir isim olarak kendini gösteriyor. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah Alkoçlar’ın kız kardeşi olan Aslişah Alkoçlar kimdir? Aslışah Alkoçlar eşi ve Aslışah Alkoçlar çocukları ile ilgili bilgiler, sosyal medyada sıklıkla araştırılıyor. Bununla birlkte bir döneme damga vuran Aslışah Alkoçlar Hakan Sabancı ilişkisi de günümüzde zaman zaman gündem oluşturmaya devam ediyor. Aslışah Alkoçlar hakkında merak edilen temel bilgileri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Aslışah Alkoçlar kimdir?

1993 yılında İzmir’de dünyaya gelen ve Hülya Koçyiğit’in torunu olan Aslışah Alkoçlar, eski oyuncu Gülşah Alkoçlar’ın kızıdır. Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile evli olan Neslişah Alkoçlar’ın kardeşidir. Babası Ender Alkoçlar’ın Türkiye’nin kış turizm cenneti Uludağ’da oteli vardır. Kendisi de kış sporlarından kayağa ilgi duyan Aslışah Alkoçlar, lise çağında kayakta milli sporcu idi.

Aslışah Alkoçlar ne iş yapar?

Aslışah Alkoçlar, kariyerini aile mesleği olan otelcilik alanında ilerletti. İzmir’in gözde tatil lokasyonlardınan Alaçatı’da beş odalı bir butik otel açtı. Bununla birlikte moda ve gıda sektörlerinde de faaliyetlerde bulunuyor.

Aslışah Alkoçlar eşi kim?

İş insanı Kaan Demirbağ ile 2021 yılı ocak ayında nişanlanan Aslışah Alkoçlar, bu tarihten bir ay sonra Kaan Demirbağ ile nikah masasına oturdu.

Aslışah Alkoçlar'ın kaç tane çocuğu var?

Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirbağ’ın iki çocuğu vardır.

Aslışah Alkoçlar 2. çocuğu cinsiyeti nedir?

2021 yılında ilk çocuğu Cem’i kucağına alan Aslışah Alkoçlar, 2022 yılında ikinci çocuğuna hamile olduğunun müjdesini verdi. 2022 yılının eylül ayında ise bebeğin kız olacağını açıkladı.

Aslışah Alkoçlar Hakan Sabancı neden ayrıldı?

Her ikisi de tanınmış ailelerin çocukları olan ve birlikte oldukları dönemde en fazla konuşulan çiftler arasında yer alan Aslişah Alkoçlar ve Hakan Sabancı, magazin basını tarafından takip ediliyordu. 2015 yılında başladıkları ilişkilerini 2016 yılında noktalayan ünlü çift, ayrılık sebeplerini size ilişkinin evliliğe doğru gidiyor olması şeklinde açıkladılar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.