TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hazal Kaya’nın Sorgu Odası dizisindeki partneri belli oldu

Oyuncu Hazal Kaya, uzun bir aradan sonra dijital platforma yayınlanacak olan Sorgu Odası isimli dizi ile ekranlara geri dönüyor. Ünlü oyuncunun rol arkadaşı merak ediliyordu. O isim açıklandı. Detaylar haberimizde…

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 10:42
Kaynak: HABER MERKEZİ
Hazal Kaya’nın Sorgu Odası dizisindeki partneri belli oldu

Aşk-ı Memnu dizisinin Nihal karakteri ile hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu Hazal Kaya, uzun bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Sevenleri, kendisinin ne zaman dizi setlerine döneceğini merak ederken ünlü oyuncunun yeni bir dijital proje ile bu özleme son vereceği açıklandı. Başarılı oyuncu Kaya, Sorgu Odası isimli dizi sayesinde sevenleri ile buluşacakken, dizide rol alacağı partnerinin kim olacağı da merak edilenler arasındaydı.

çağlar ertuğrul

Uzun süredir yapımcıların planladığı bir proje olan Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul'un buluşması, sonunda gerçekleşiyor. Karga7 Pictures, ikilinin başrollerini paylaşacağı yeni dizi "Sorgu Odası"nı hayata geçiriyor. Bir cinayet olayının derinlemesine incelendiği dizinin 10 bölümden oluşacağı aktarıldı. 
Deniz Yorulmazer'in yönetmen koltuğunda oturacağı yapımda, beIN Connect’in dijital platformu TOD için çekilecek. Senaryo ise Nuray Uslu ve Milay Ezengin'e ait olacak. Polisiye ve dram türündeki dizi, nefes kesici bir hikayeyi seyirciyle buluşturacak.
Dizinin çekimleri mart sonunda başlamayı planlıyor, izleyicileri heyecanla bekleyen bu yapımın izleyicileri ekrana kilitlemesi bekleniyor.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.