Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin kimdir? Uğur Bilgin kiminle evli?

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı "Mesut" karakteriyle tanınan oyuncu Uğur Bilgin'in, güzelliği ile büyüleyen eşi İrem Uslu hayranları tarafından merak ediliyor. Uğur Bilgin kimdir? Uğur Bilgin kiminle evli?

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 11:35
Kaynak: HABER MERKEZİ
Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin kimdir? Uğur Bilgin kiminle evli?

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı "Mesut" karakteriyle tanınan oyuncu Uğur Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık konuşuluyor. Peki, Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin kimdir? Uğur Bilgin kiminle evli?

Uğur Bilgin kimdir?

Uğur Bilgin, aslen Rizeli olan bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olarak İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına Yıldız Teknik Üniversitesi'nde başladı ve bu süreçte Tiyatro Kolu'na katıldı. Tiyatro üzerine eğitim almak istemesine rağmen ailesinin izni olmadığı için üniversiteyi tamamladıktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'ne girdi ve başarılı bir şekilde mezun oldu. Üniversitede Onur Buldu sınıf arkadaşıydı.

Uğur Bilgin, BKM tarafından düzenlenen "Aşağı Yukarı Yemişlililer" adlı TV dizisinde rol almıştır ve aynı zamanda Sinan Çetin'in yönettiği "Kağıt" adlı sinema filminde de yer almıştır. Günlük yaşamın çeşitli konularını komediye dönüştürerek tanınan Uğur Bilgin, aynı zamanda "Güldür Güldür" adlı Show TV programında da yer almıştır. Programda Ali Sunal, Doğa Rutkay, Alper Kul, Özge Borak, Aylin Kontente gibi başarılı isimlerle birlikte sahne almıştır.

Yılmaz Aslantürk’ün Otisabi adlı çizgi romanından uyarlanan ve 2013 yılında çekimlerine Uğur Bilgin’in başrolde olduğu bir kadro ile başlanan Otisabi dizisi, daha sonra kadro değişikliğiyle Tim Seyfi’nin başrolde olduğu bir ekip tarafından tamamlandı. Ali Erkazan, Atilla Pekdemir, Özgür Emre Yıldırım gibi oyuncuların da yer aldığı dizi, “Sinema TV” ekranlarında 13 dakikalık 13 bölüm olarak yayınlandı.

2016 yılında 16 Ocak'ta vizyona giren “Dedemin Fişi” adlı komedi sinema filminde ise Özge Borak, Alper Kul, Doğa Rutkay, İrem Sak, Ali Sunal, Erdem Yener, Onur Atilla, Şükran Ovalı, Meltem Yılmazkaya, Özlem Tokaslan, Ayşen Gruda ve Zeynep Kankonde gibi isimlerle birlikte Uğur Bilgin de rol aldı.

Uğur Bilgin'in eşi İrem Uslu kimdir?

İrem Uslu, 26 yaşında olup Sakarya'nın Sapanca ilçesinde doğmuştur. Babası İsmail Uslu, Sapanca'nın tanınmış iş insanlarından biridir ve aynı zamanda eski belediye başkanı İbrahim Uslu'nun yeğenidir. İrem Uslu'nun mesleği hakkında henüz bilgi bulunmamaktadır, ancak düğünündeki zarafeti ve güzelliği ile dikkat çekmiştir.

İrem Uslu, ünlü oyuncu Uğur Bilgin ile evlenerek Bilgin soyadını almıştır. Çift, Uğur Bilgin'in ABD'deki turneleri sırasında sık sık birlikte seyahat etmektedir.

Uğur Bilgin'in oynadığı diziler


Boynu Bükükler (2014) - Müfettiş
Otisabi (2013) - Otisabi
Yalan Dünya (2013) - Caner
Güldür Güldür (2013-günümüz) - Mesut
Aşağı Yukarı Yemişlililer (2011) - Hayri
Arka Sıradakiler (4. sezon; 2010)
Benim Annem Bir Melek (64. bölüm, 2010)
Avrupa Yakası (117, 181. bölüm, 2007, 2009)

Uğur Bilgin'in oynadığı filmler


Organize İşler 2: Sazan Sarmalı (2019)
Kolonya Cumhuriyeti (2017)
Yok Artık 2 (2016)
Dedemin Fişi (2016)
Böcek (2014)
Kağıt (2010) - Zeki
Plajda (2008)
Organize İşler (2005)

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.