TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gizlice evlenmişlerdi… 4 yıllık evlilik bitti! Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir sessiz sedasız boşandı

'Ateş Kuşları' dizisinde Ali karakterini canlandıran Görkem Sevindik, 2020 yılında gizlice evlendiği eşi Kübra Siyahdemir ile boşandı. Çift, 2021'de bir çocukları olmuştu, ancak boşanma süreci hakkında resmi bir açıklama yapılmamıştı. Geçen ay, oyuncu Görkem Sevindik ve basketbolcu Kübra Siyahdemir sessiz sedasız anlaşmalı olarak boşandılar.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 10:17
Kaynak: HABER MERKEZİ
Gizlice evlenmişlerdi… 4 yıllık evlilik bitti! Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir sessiz sedasız boşandı

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, 'Söz' ve 'Kurtlar Vadisi Pusu' gibi dizilerle tanınan bir isimdir. 2020 yılında, sessiz sedasız bir törenle basketbolcu Kübra Siyahdemir ile evlendi. Evliliklerinin ardından bir yıl geçtikten sonra, çiftin evlendiği haberleri ortaya çıktı. Bir yıl sonra anne-baba olan çift, oğullarına Marsel adını verdiler.

görkem sevindik kübra siyahdemir

Çift, sosyal medyada pek fazla birlikte görünmese de, üzücü bir haberle gündeme geldi. Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir'in geçen ay boşandıkları açıklandı. Boşanmanın sessiz sedasız gerçekleştiği ve çiftin Küçükçekmece Aile Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandığı belirtildi. Resmi bir açıklama yapılmamış olsa da çiftin sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeye devam ettikleri anlaşıldı.

görkem sevindik kübra siyahdemir

GÖRKEM SEVİNDİK KİMDİR?

Görkem Sevindik, sektörde başarılı işlere imza atan bir oyuncudur ve 17 Ekim 1986'da Adana'da doğmuştur. Şu anda 37 yaşında olan oyuncu, genç yaşlardan itibaren oyunculuk kariyeri hedeflemiştir ve eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde almıştır. 2020 yılında gerçekleştirdiği evliliğinden bir oğlu olan Marsel adında bir oğlu bulunmaktadır.

görkem sevindik kimdir

Oyunculuk yeteneğiyle dikkat çeken Sevindik, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır, aralarında 'Kalbim Seni Seçti' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi yapımlar da vardır. Son olarak, atv kanalında yayınlanan ve her Cuma ekranlara gelen Ateş Kuşları dizisinde 'Ali Ateş' karakterini canlandırmaktadır. Seyircinin büyük ilgisini çeken bu dizi, sosyal medyada da sıkça tartışılan ve en popüler diziler arasında yer almaktadır. Görkem Sevindik, başarılı işlere imza atarak kariyerine devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.