TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evlenip ABD’ye yerleşmişti! Şiddet gördüğünü açıklayan eski manken Yeşim Erçetin’in eşi hayatını kaybetti!

Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, iki yıl önce eşi Fevzi Kardeseci'yi kaybetti. Erçetin, geçtiğimiz haftalarda eşinden şiddet gördüğünü ve boşanma davası açacağını açıklamıştı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 11:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Evlenip ABD’ye yerleşmişti! Şiddet gördüğünü açıklayan eski manken Yeşim Erçetin’in eşi hayatını kaybetti!

İş insanı Fevzi Kardeseci ile evlenip Amerika'ya yerleşen eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin, geçtiğimiz günlerde eşinden şiddet gördüğünü açıklamıştı.

ŞİDDET GÖRÜYORUM DEMİŞTİ

Erçetin yaptığı açıklamada, "Kafama vurdu, yüzümü cama çarptım. Sebep kumar. Arkadaşımın evine sığındım, boşanma davası açıyorum. Artık paylaşılabilecek bir olay. Zaten şiddettin her türlüsü olmamalı. Yaşadığım çok trajik bir hikâye. Evlendiğimden beri sorunlar yaşadık, üstesinden geldik. Çok severek evlendim. Talihsiz olaylar geldi arka arkaya" ifadelerini kullanmıştı.

Yeşim Erçetin eşi

Yeşim Erçetin, iki yıl önce nikah masasına oturduğu eşi Fevzi Kardeseci'nin duşta başını mermer zemine çarparak hayatını kaybetti. Kardeseci'nin cansız bedenini Erçetin buldu.

"GİDİŞİN ÇOK ANİ"

Eski manken Erçetin geçtiğimiz gün ise eşinin vefat haberini sosyal medya üzerinden duyurdu. Eşinin ani ölümüyle sarsılan şarkıcı sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla,"Yeminimizi tuttuk iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik, canım kocam gidişin çok âni oldu ışıklarda uyu… Taziye için arayanlara teşekkür ederim. Acım çok büyük" ifadelerini kullandı. Bazı takipçileri ise" Hani dayak yiyordunuz anlam vermedim" diyerek şaşırttı.

Yeşim Erçetin eşi

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.