TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekim ayında doğan ünlüler hangileri? Terazi burcu olan ünlüler

Ünlülerin doğum günleri de en az hayatları kadar merak ediliyor. Hangi ünlü ekim ayında doğdu? Terazi burcu olan ünlüler. İşte konuya ilişkin detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 12:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ekim ayında doğan ünlüler hangileri? Terazi burcu olan ünlüler

Magazine damga vuran ünlü isimler; yaptıkları işler, gittikleri yerler, aldıkları eşyalar ve daha birçok şeyleri ile merak konusu olmayı başarıyor. Ünlülerin doğum günleri de merak edilen bir diğer konu olarak karşımıza çıkıyor. Ekim ayında doğan ve terazi burcu olan ünlüleri, haberimizin devamında sizin için listeledik.

Ekim ayında doğan ve terzi burcu olan ünlü isimler

Sonbaharı ortalayan ekim ayı, eşsiz güzellikleri ve ortaya çıkardığı enfes manzaraları ile pek çok kişinin favorisi olarak kendini gösteriyor. Ekim ayında doğan ve terzi burcu olan ünlü isimleri birlikte inceleyelim.

Tarkan

Megastar Tarkan, 17 Ekim 1972 yılında Almanya’nın Alzey isimli kentinde dünyaya geldi. Tam adı Tarkan Tevetoğlu olan ünlü şarkıcı, 90’lı yılların pop müziğine damga vurdu. Günümüzde de popülaritesinden hiçbir şey kaybetmeyen ve adını dünya çapında duyurmayı başaran Tarkan, 2016 yılında Pınar Dilek ile evlendi ve bir kız çocuğu oldu.

hazalkayaekim_ilkses

Hazal Kaya

1 Ekim 1990 yılında Konya’da dünyaya gelen Hazal Kaya, günümüzün en popüler oyuncuları arasında yer alıyor. Bugüne kadar pek çok başarılı projede boy gösteren Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evlidir. Çiftin iki de çocuğu bulunuyor.

tantasci_ilkses

Tan Taşçı

30 Ekim 1981 yılında Almanya’nın Hannover isimli şehrinde dünyaya gelen Tan Taşçı, pop müziğin sevilen isimleri arasında yer alıyor. Piyana ve gitar çalan ünlü isim, şarkı söylemenin dışında pek çok şarkının da yazarı olarak karşımıza çıkıyor.

burcuesmersoyekim_ilkses

Burcu Esmersoy

2 Ekim 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burcu Esmersoy, pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği oyuncu ve sunucudur. Göz alıcı stili, başarılı kariyeri ve özel hayatı ile çok konuşulan Esmersoy, 2023 Eylül ayında Nazım Akmandil ile evlendi.

kemaldoguluekim_ilkses

Kemal Doğulu

Yayınlandığı döneme damga vuran İşte Benim Stilim isimli yarışma programında yaptığı jüri üyeliği ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Kemal Doğulu, 14 Ekim 1979 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Fotoğrafçılık, kuaförlük, şarkıcılık gibi pek çok alanda faaliyetleri bulunan Kemal Doğulu, ünlü oyuncu Kadir Doğulu’nun da ağabeyidir.

cansudereekim_ilkses

Cansu Dere

14 Ekim 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelen Cansu Dere, ilk olarak mankenlik yaptığı yıllarda tanındı. Döneminin en ünlü mankenlerinden biri olan Dere, sunuculuk ve oyunculuk da yapmıştır. Günümüzde aktif olarak oyunculuk alanında kariyerini sürdüren başarılı isim, pek çok önemli projede adından söz ettirmeyi başarıyor.

leventyukselekim_ilkses

Levent Yüksel

21 Ekim 1964 yılında Antalya’da dünyaya gelen Levent Yüksel, Türk pop müziğinin usta isimlerinden biridir. 90’lı yıllardan bu yana şarkılarıyla birçok ismi etkisi altına alan Yüksel, pop müzik piyasasına son derece önemli eserler bırakmıştır.

nilkaraibrahimgilekim_ilkses

Nil Karaibrahimgil

17 Ekim 1976 yılında Ankara’da dünyaya gelen Nil Karaibrahimgil, “özgür kız” lakabıyla tanınıyor. Şarkıları ile insanda pozitif hisler uyandıran ünlü şarkıcı, 2010 yılından beri Sertap Erener’in ağabeyi Serdar Erener ile evlidir ve bir oğlu vardır.

kivanctatlitugekim_ilkses

Kıvanç Tatlıtuğ

27 Ekim 1983 yılında Adana’da dünyaya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, eski mankendir. Katıldığı güzellik yarışması ile adını duyuran Tatlıtuğ, günümüzün en popüler oyuncuları arasında yer alır. Dünya çapında bir üne sahip olan ünlü isim, yakışıklılığı kadar yetenekli oluşuyla da adından söz ettiriyor. 2016 yılında moda tasarımcısı Başak Dizer’le evlenen Kıvanç Tatlıtuğ’un, Kurt Efe isminde bir oğlu vardır.

hadiseekim_ilkses

Hadise

22 Ekim 1985 yılında Belçika’nın Mol isimli kentinde dünyaya gelen Hadise’nin tam adı Hadise Açıkgöz’dür. Hem ülkemizde hem de dünyada büyük bir üne sahip olan ünlü şarkıcı, Düm Tek Tek isimli şarkısıyla 2009 yılında Eurovision’a katılmış ve ülkemize ikincilik getirmiştir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.