TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doja Cat onun ismini alnına yazdı! Tasarımlarıyla ses getiren ünlü modacı Dilara Fındıkoğlu kimdir?

Doja Cat Grammy’de Dilara Fındıkoğlu imzalı elbisesiyle poz verirken, alnına ünlü modacının ismini yazmasıyla da dikkat çekti. Dilara Fındıkoğlu kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 09:56
Kaynak: HABER MERKEZİ
Doja Cat onun ismini alnına yazdı! Tasarımlarıyla ses getiren ünlü modacı Dilara Fındıkoğlu kimdir?

Genç yaşına rağmen adını tüm global anlamda duyurmayı başaran bir moda tasarımcısı olan Dilara Fındıkoğlu kimdir? Dünyaca ünlü yıldız isimlerin tasarımlarını özel gecelerde sıklıkla giydiği bir isim olan Dilara Fındıkoğlu, her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Moda tasarımı alanında ilerlemek isteyen pek çok kişiye rol model de olan Dilara Fındıkoğlu hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Dilara Fındıkoğlu kimdir?

Dilara Fındıkoğlu, Kayserili bir anne ve babanın kızı olarak 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren moda tasarımına ilgisi olan Fındıkoğlu’nun renklerin ve kumaşların dünyasına olan merakı, onu ileride moda dünyasında önemli bir yer edinmeye yönlendirecekti. Lise eğitimini tamamladıktan sonra, İstanbul'da geçirdiği gençlik yıllarının ardından üniversite eğitimi için İngiltere'ye gitti. Dünyanın en prestijli okullarından biri olan Londra'daki Central St. Martins'te moda tasarımı eğitimi alan Dilara Fındıkoğlu bu süreçte, yaratıcılığını ve teknik yeteneklerini geliştirerek, moda dünyasına adım atmaya hazırlandı. Üniversiteden 2015 yılında onur derecesiyle mezun olduktan sonra, Dilara Fındıkoğlu kendi moda markasını kurmaya karar verdi. 2016 yılında İngiltere’nin başkenti Londra’da markasını açtı ve kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dilara Fındıkoğlu'nun tasarımları sadece moda dünyasında değil, aynı zamanda popüler kültürün önemli isimleri arasında da büyük ilgi gördü. Bella Hadid, Lady Gaga, Madonna, Rihanna, Björk, FKA Twigs, Margot Robbie gibi birçok ünlü isim, Fındıkoğlu'nun kreasyonlarını kırmızı halılarda, sahnelerde ve diğer halka açık etkinliklerde giymeyi tercih ettiler. Dilara Fındıkoğlu’nun tasarımları, cesur ve yenilikçi tarzıyla moda dünyasında kendine özgü bir yer edinmeyi başardı.

Dilara Fındıkoğlu kaç yaşında?

1990 yılında dünyaya gelen Dilara Fındıkoğlu, 34 yaşındadır.

Dilara Fındıkoğlu aslen nereli?

Dilara Fındıkoğlu aslen Kayserilidir.

Dilara Fındıkoğlu hangi okul mezunu?

Dilara Fındıkoğlu, Londra’da bulunan Central St. Martins mezunudur.

Dilara Fındıkoğlu Instagram hesabının adı nedir?

Dilara Fındıkoğlu, “dilarafindikoglu” kullanıcı adı ile Instagram hesabını kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.