TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat’ın izinden mi gidiyor? Tayyargiller’in yeni şarkısı gündemi sallıyor!

Polat davasının ardından dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomenlerinden Tayyargiller, şarkıcılık dünyasına adım atmaya karar verdi! Özlem Öz'ün kızlarıyla birlikte hazırladığı şarkının klibi tanıtımı, sadece Dilan Polat'ı ve ünlü 'Enerci'sini hatırlatmakla kalmadı, diğer yandan da büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 14:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 14:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Dilan Polat’ın izinden mi gidiyor? Tayyargiller’in yeni şarkısı gündemi sallıyor!

Sosyal medya fenomeni furyası patlak verdiğinde, Engin ve Dilan Polat'ın taklit edildiği düşünülen Özlem ve Tayyar Öz de ciddi bir takipçi kitlesine ulaşmıştı

Dilan ve Engin Polat'ın hayatlarının bir gecede alt üst olmasının ardından, avukat Feyza Altun'un dikkatini çekmesiyle birlikte, "Tayyargiller" olarak bilinen sosyal medya fenomenleri de gözetim altına alındı.

TAYYARGİL

Polatlar gibi neredeyse her an paylaşımda bulunan ve umre pozlarından lüks yaşantılarına kadar dikkat çeken Tayyargiller'in mal varlıklarına el konuldu ve Polatların davasına dahil edildiler.

Durum böyle olunca, dikkatlerin üzerlerinde olduğunu fark eden Özlem ve Tayyar Öz, sosyal medya paylaşımlarında bir düzenlemeye gitmiş ve aile, daha mütevazı görüntülerle karşımıza çıkmaya başlamıştı.

TAYYARGİL ŞARKI

Ancak, bu sakin hayat tabii ki kısa sürede sona erdi. Şu sıralar dördüncü çocuğunu bekleyen ve bir erkek çocuğu olacak çift, hız kesmeden yaşamlarına devam ediyor. Hatta geçtiğimiz günlerde, yine milyonların "Dilan Polat taklidi" olarak yorumladığı bir duyuru geldi Tayyargiller'den.

Özlem Öz, kızlarıyla birlikte stüdyoya girdiklerini ve bir şarkı yapacaklarını duyurmuştu. Bugün çekilen o şarkının tanıtımı az önce yayınlandı ve adeta gündemi salladı.

TAYYARGİL ŞARKI

Özlem Öz'ün ciddi ciddi Dilan Polat gibi bir şarkı çıkardığını ve hatta evinin bahçesinde klip çektiğini görenler, "yolun sonu belli ama sonunuz aynı olmasın" demeden edemedi. Zira Dilan Polat'ın "Enerci"si hala hafızalardaydı, Polatlar o şarkıdan kısa bir süre sonra cezaevine girmişti...

Gönderinin altına gelen yorumların bir kısmı şu şekilde: 

tayyargil

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.