TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Yılmaz’ın nafaka krizi devam ediyor! Benimki nafaka değil madafaka…

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son zamanlarda eski eşi Ahu Yağtu ile yaşadığı nafaka anlaşmazlığıyla gündemde. 10 bin dolarlık nafaka bedelini fazla bulan Yılmaz, bu konuyu sıkça dile getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 11:15
Kaynak: HABER MERKEZİ
Cem Yılmaz’ın nafaka krizi devam ediyor! Benimki nafaka değil madafaka…

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 2012'de evlendiği ve 2013'te boşandığı oyuncu Ahu Yağtu ile ilgili mahkeme kararı hala gündemde. Mahkeme, Yılmaz'a oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka ödemesi ve Ahu Yağtu'ya 500 bin dolar tazminat ödemesi kararını almıştı.

cem yılmaz nafaka

ÜNLÜ KOMEDYEN TL'YE ÇEVRİLMESİNİ TALEP ETMİŞTİ

Cem Yılmaz, uzun yıllardır oğlu için ödediği 10 bin dolarlık nafakanın dolar kuru artışıyla beraber TL'ye dönüştürülmesini istemişti. Ancak mahkeme, bu talebi reddetmişti.

cem yılmaz oğlu

ANNENE SAKIN GÖSTERME

Gündeme gelen iddialara göre, Cem Yılmaz'ın mal varlığıyla ilgili çıkan haberler üzerine oğlu Kemal'i uyarmış olduğu söyleniyordu. Yaklaşık 20 milyon dolarlık bir mal varlığı olduğu iddia edilen Cem Yılmaz'ın, oğlu Kemal'e, "Annene asla gösterme" dediği konuşulmuştu.

Cem Yılmaz, devam eden nafaka anlaşmazlığına dikkat çekti. Magazin içerikleriyle tanınan İlhan Çevik, Instagram'da takipçilerinden gelen Cem Yılmaz'a yönelik gönderi taleplerini paylaştı.

BENİMKİ NAFAKA DEĞİL, BENİMKİ MADAFAKA!

İlhan Çevik'e yönlendirilen mesajlarda, Cem Yılmaz'ın nafaka meselesini yeni gösterisinde vurguladığı belirtildi. Yılmaz'ın sahne performansında "Benim durumum nafaka değil, benimki madafaka!" sözlerini kullandığı görüldü.

cem yılmaz nafaka olayı

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.