TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çağla Şikel’in eski eşi Emre Altuğ yeniden damat oldu… Belgrad Ormanı’nda şaşırtan nikah

Emre Altuğ, 2015 yılında Çağla Şıkel ile boşandıktan sonra yeni bir ilişkiye başladı. Bu evlilikten Uzay ve Kuzey adında iki çocuğu olan Altuğ, geçtiğimiz günlerde birlikteliğini açıkladı. 55 yaşında yeniden evlenen Altuğ'un düğünü Belgrad Ormanı'nda gerçekleşti ve bu anlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 15:47
Kaynak: HABER MERKEZİ
Çağla Şikel’in eski eşi Emre Altuğ yeniden damat oldu… Belgrad Ormanı’nda şaşırtan nikah

Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk da yapan Emre Altuğ, şu sıralar Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakterine hayat veriyor. Hem kariyeri hem de özel hayatıyla dikkat çeken Altuğ, özellikle eski eşi Çağla Şıkel'le yaşadığı ilişkiyle magazin gündemine sıkça taşındı.

Altuğ ve Şıkel, yaklaşık 4 yıl süren birlikteliklerini 10 Ağustos 2008'de evlilikle taçlandırdılar. Bu evlilikten Hüseyin Kuzey ve Uzay Tuncer adında iki çocukları dünyaya geldi. Ancak çiftin evliliği 7 yıl sonra sona erdi ve bu ayrılık uzun süre konuşuldu.

Boşandıktan sonra çocukları için bir araya gelen Altuğ ve Şıkel, özel hayatlarını daha sakin bir şekilde sürdürmeye başladılar.

EMRE ALTUĞ EVLENDİ

KALBİNİZ BOŞ MU SORUSUNA YANIT VERMEDİ

Geçen günlerde basın mensuplarıyla buluşan Emre Altuğ, "Kalbiniz boş mu?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Altuğ, bu soruya "Buna şimdi cevap vermeyeyim" şeklinde yanıt verdi ve ekledi: "Siz göremiyorsunuz, bugün o gün değil, bir şey açıklamak için henüz erken. Ama birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, gerektiği zaman açıklarım" diyerek gizemini korudu.

Yalı Çapkını dizisinde Orhan karakterini oynayan ünlü sanatçı Emre Altuğ, hayranlarını heyecanlandıran bir sürprizle gündeme geldi. Altuğ, yeni parçasının klibi için Belgrad Ormanı'nda gerçek bir düğün sahnesine imza attı.

Sanatçı, yeni teklisi 'Tatildeyim'i müzikseverlerle buluşturdu. Şarkının söz ve müziği Emrah Demiralp'e ait. Altuğ, klibin farklı ve güzel olacağını belirtti.

Sosyal medyada Altuğ'a "Ufukta gerçekten evlilik var mı?" ve "Ön prova mı bu?" gibi sorular yöneltildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.