Boşanacakları söylenmişti… Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel hamile mi?

Son zamanlarda ayrılacakları haberleriyle gündeme gelen Zeynep ve Volkan Demirel çiftiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel hamile mi? İşte merak edilen detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 12:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Boşanacakları söylenmişti… Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel hamile mi?

Hatayspor'un eski teknik direktörü Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel'in 2010 yılında dünyaevine girmelerinin ardından boşanacakları iddiaları magazin dünyasında büyük yankı uyandırmıştı.

Çift, 13 yıllık evliliklerine son verme kararı aldıkları ve Zeynep Demirel'in boşanma sürecini başlatmak için mahkemeye başvurduğu şeklinde iddialar ortaya atılmıştı. Ancak Volkan Demirel, sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

ÇOĞU EVLİLİKTE OLDUĞU GİBİ…

Demirel "Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşıklıklı sabah kahvemizi içiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

volkan demirel zeynep demirel

"BOŞANMA GİBİ BİR DURUM YOK"

Ardından Zeynep Demirel de söz konusu haberlerle ilgili "Biliyorsunuz ki ben 19 yaşındayken Volkan'la çıkmaya başladık. Dolayısıyla beraber büyüdük. Her evlilikte olduğu gibi, zaman zaman bizim de evliliğimizde tartışmalar ve fikir ayrılıkları oldu. Teyit etmeden, dava açılmış gibi bir durumun yansıtılmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta iki çocuğumuz var, biz onları gözümüzden sakınıyoruz. Boşanma gibi bir durum yok. Biz çocuklarımızı korumak adına çok strese girdik" ifadelerini kullanmıştı.

Ayrıca, 26 Haziran'da Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel'i kaybetmesinin ardından ünlü çift, yeni bir dedikoduyla konuşulmaya başlandı.

volkan demirel zeynep demirel

ZEYNEP DEMİREL HAMİLE Mİ?

Akif Yaman'ın haberine göre, Zeynep Demirel'in hamile olduğu ve çiftin üçüncü çocuklarını beklediği iddia ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.