TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Banu Parlak kimdir? Fenomen Banu Parlak ne iş yapıyor?

Banu Parlak, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen ve yoğun bir şekilde sorgulanan isimlerden biridir. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla tanınan Parlak'ın hayatı ve gözaltına alınma nedeni merak konusu haline geldi. Peki, Banu Parlak kimdir? Fenomen Banu Parlak kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Soruların cevapları merakla araştırılmaktadır.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2023 07:21
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Banu Parlak kimdir? Fenomen Banu Parlak ne iş yapıyor?

Son günlerde büyük bir gündem oluşturan Dilan Polat-Engin Polat olayının ardından yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor. Bu olaylar arasında dikkat çeken bir diğer isim ise Banu Parlak oldu. Banu Parlak, gözaltına alınmadan sadece birkaç saat önce Dilan Polat’ın gözaltına alınmasıyla ilgili ironik bir video yayınlamıştı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Banu Parlak'ın kim olduğu, kaç yaşında olduğu ve nereden geldiği gibi sorular merak edilmeye başlandı. Gelen haberlerin ardından ‘Banu Parlak kimdir, kaç yaşında ve nereli?’ ve ‘Banu Parlak ne iş yapıyor?’ aramaları da hız kazandı…

BANU PARLAK

BANU PARLAK KİMDİR?

1987 yılında Kastamonu'da doğan Banu Parlak, müzik kariyerine Instagram'da araba içinde şarkılar söyleyerek başlamış ve kısa sürede fenomen haline gelmiştir. Sosyal medya platformu Instagram'da yaptığı şarkılı paylaşımlarla büyük bir takipçi kitlesi elde eden Parlak, müzik dünyasında da adını duyurarak "Narin Yarim" adlı single çalışmasıyla profesyonel bir müzik kariyerine adım atmıştır.

2017 yılında Okan Öztürk ile evlenen Banu Parlak, bu evliliğini zamanla olaylı bir şekilde noktalamıştır. Genç yaşına rağmen bir kız çocuğu annesi olan Parlak, aynı zamanda iş dünyasında da aktif bir şekilde yer almaktadır. İstanbul'un farklı semtlerinde Banu Parlak güzellik merkezi adı altında faaliyet gösteren güzellik merkezleri açarak iş dünyasında da adını duyurmuştur. Banu Parlak hem müzik kariyerindeki başarısıyla hem de iş hayatındaki girişimleriyle dikkat çekmektedir.

BANU PARLAK

BANU PARLAK NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak, kooperatif dolandırıcılığı suçundan İstanbul Havalimanı girişinde yapılan uygulama noktasında gözaltına alındı. Parlak, işlemleri için Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi.

BANU PARLAK SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’nde işlemleri biten Banu Parlak, havalimanında bulunan Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi. Burada ifadesi alınan Parlak serbest bırakıldı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI!

Olayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden videolu açıklama yapan Banu Parlak, “Hakkımda çıkan haberleri görüyorum ve hayretle izliyorum. Tutuklama veya gözaltı yok. Sadece yoğunluktan dolayı unuttuğum bir ifadem vardı onu verdim. Asla söylenildiği gibi bir şey yoktur, ifademi verdim ve evime gidiyorum" açıklamasında bulundu.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Feyza Altun kimdir? Feyza Altun nasıl ünlü oldu?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.