TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bade İşçil kimdir? Türkiye’nin Barbie’si Bade İşçil kaç yaşında?

Son zamanlarda aşk hayatıyla magazin gündemine gelen Bade İşçil, hem güzelliği hem de başarılı oyunculuğuyla tanınan bir isimdir. Türkiye'nin Barbie'si olarak da bilinen İşçil'in hayatı, merak konusu olmaya devam ediyor. Peki, Bade İşçil kimdir ve kaç yaşında?

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 10:03
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bade İşçil kimdir? Türkiye’nin Barbie’si Bade İşçil kaç yaşında?

Uzun zaman ekranlardan uzak kalan, ancak 'Ezel', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'Aşk 101' gibi yapımlarda izlediğimiz Bade İşçil, son dönemde açıklamaları, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla hala magazin gündeminin önemli isimlerinden biri olarak adını sıkça duyuruyor. İnsanlar, Bade İşçil'in kim olduğunu ve ne yaptığını merak ediyor. Peki, oyuncu Bade İşçil kimdir ve kaç yaşında?

BADE İŞÇİL KİMDİR?

Bade İşçil, 8 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da Bulgaristan ve Romanya göçmeni bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tasarım Bölümü'nden mezun olan İşçil, oyunculuk kariyerine 2007 yılında Cine5 kanalında yayımlanan Metropol Cafe dizisiyle adım attı. Ardından, 2009-2011 yılları arasında Show TV ve ATV'de yayımlanan Ezel dizisinde "Şebnem Sertuna" karakterini canlandırdı. Kuzey Güney dizisine katıldıktan sonra Mart 2013'te iş adamı Malkoç Sualp ile evlendi ve Azur adında bir oğlu dünyaya geldi. Ancak çift, 2016 yılında ayrıldı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde "Pelin" karakterini oynadı ve ardından Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Işık karakterinin yetişkinliğini canlandırdı. Şu anda, Duygu Asena'nın romanından uyarlanan Aslında Özgürsün dizisinde Belgin karakterini canlandırmaktadır.

BADE İŞÇİL KAÇ YAŞINDA?

1983 doğumlu olan oyuncu Bade İşçil, 2024 yılında 41 yaşındadır.

BADE İŞÇİL’İN OYNADIĞI FİLMLER

  • Eski Sevgili         
  • Gülpare               
  • Metropol Cafe  
  • Ezel       
  • Kuzey Güney     
  • Ufak Tefek Cinayetler     
  • Aşk 101
  • Aslında Özgürsün
  • Kimler Geldi, Kimler Geçti

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.