TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslıhan Doğan’dan Dikkat Çekici Görünüm: Tüylü Terlikleri Göz Alıyor!

Milli futbolcu Arda Turan ile Mart 2018'de evlenen sosyetik güzel Aslıhan Doğan, gelinlik koleksiyonu tanıtım etkinliğine ilginç bir tercihle katıldı, tüylü terlikleriyle dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 14:54
Kaynak: HABER MERKEZİ
Aslıhan Doğan’dan Dikkat Çekici Görünüm: Tüylü Terlikleri Göz Alıyor!

2018 yılının Mart ayında eski milli futbolcu Arda Turan ile dünya evine giren Aslıhan Doğan, geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu gelinlik koleksiyonu tanıtımı etkinliğinde giydiği terlikler ile dikkat çekti.

Sosyetik Güzel Aslıhan Doğan’ın Tüylü Terlikleri Dikkat Çekti

Experience of Romance 2024 adlı gelinlik koleksiyonu tanıtım etkinliğinde objektiflere yansıyan görünümü ile dikkat çeken Aslıhan Doğan, siyah bir kıyafetle görüntülendi. Sosyetik güzel, neden topuklu ayakkabı yerine tüylü bir terlik tercih ettiğini daha sonrasında açıkladı.

aslıhan doğan tüylü terlik

Katılım gösterdiği gelinlik koleksiyonu tanıtım etkinliği sonrasında salaş bir balıkçıya gideceğini, bu sebeple topuklu ayakkabı giymemeyi ve terlik tercih ettiğini ifade eden sosyetik güzel Aslıhan Doğan, terliklerinin tüylü oluşu ile dikkat çekti. Defile sonrası gideceği balıkçı planından dolayı daha salaş bir görünüm tercih etmeyi daha mantıklı bulduğunu belirten ve rahat olmayı tercih ettiğini ifade eden Aslıhan Doğan, topuklu ayakkabılarla da genelde rahat ettiğini de eklemeyi ihmal etmedi.

Aslıhan Doğan, bunun yanında geçmişte yapmış oldukları kapsül koleksiyondan olumlu dönüşler almış olduğunu ve yeni bir koleksiyon hazırlığında olduklarını ifade etti. Evlilik hayatı ve anneliğinin yanında işinde de büyük başarılar elde eden Aslıhan Doğan, bu sezon içerisinde kendi tarzını yansıtmakta olan yeni bir koleksiyon üzerinde çalışmakta olduğunu, bu koleksiyonun yazlık bir koleksiyon olduğunu ifade etti.

aslıhan doğan tüylü terlik

Aslıhan Doğan’dan Hayatına Dair Yeni Açıklamalar

2018 yılında dünya evine girdiği eşi Arda Turan ile yıldönümlerini 27 Şubat’ta kutlayacaklarını ifade eden Aslıhan Doğan, bu yıl evliliklerinin 7. Yıldönümlerini kutladıklarını, 10. Yıllarında ise dostlar ve ailelerin davetli olduğu özel bir etkinlikle kutlamak istediklerini belirtti.

aslı doğan arda turan

Bu davette tekrar gelinlik giymeyi gerekli görmediğini ancak böyle kutlamalara önem ve değer verdiğini belirten Aslıhan Doğan’a yöneltilen eşi ile ilgili soruları da büyük bir nezaketle yanıtladı. Eşinin giyimi hakkında çok müdahalede bulunmadığını belirten sosyetik güzel, eşine takım elbiseleri yakıştırdığını ifade etti. Aslıhan Doğan, beyaz gömlek ve siyah takımdan oluşan klasikleri daha çok beğendiğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.