TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ajda Pekkan ilk stadyum konserine hazırlanıyor: Sürpriz isimler sahneye çıkacak!

Ajda Pekkan, kariyerindeki ilk stadyum konserine hazırlanıyor ve Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda sevenleriyle buluşacak. Ünlü sanatçı, 12 Haziran'da düzenlenecek olan 'Ajda ve Arkadaşları' adlı konserde sahne alacak sürpriz isimleri açıkladı. Ajda ve Arkadaşları konserinde hangi sanatçılar yer alacak?

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 11:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Ajda Pekkan ilk stadyum konserine hazırlanıyor: Sürpriz isimler sahneye çıkacak!

12 Haziran akşamı, Beşiktaş Tüpraş Stadyumu, Ajda Pekkan'ı ağırlayacak. Türkiye'nin süperstarı, 60 yıllık kariyerindeki ilk stadyum konserinde, muhteşem bir gösteriyle ve ünlü isimlerden oluşan bir kadro eşliğinde binlerce hayranının karşısına çıkacak. Pekkan, konserde yeni jenerasyonun önemli sanatçılarıyla düet yapacak. Ajda ve Arkadaşları konserinde kimler var?

ajda pekkan ve arkadaşları konseri

AJDA VE ARKADAŞLARI KONSERİNDE HANGİ SANATÇILAR VAR?

Türk müziğinin efsanevi ismi Ajda Pekkan, 77 yaşında olmasına rağmen kariyerinde ilk defa bir stadyum konserine hazırlanıyor. Bilet fiyatlarının 15 bin TL'ye kadar çıkmasına rağmen, hayranlarının bu etkinliğe gösterdiği yoğun ilgi dikkat çekiyor. Pekkan, özel gecede sahne alacak ünlü isimleri de meraklılarıyla paylaştı.

Ajda Pekkan'ın ilk stadyum konserinde sahne alacak isimler arasında Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve korosu, Dolapdere Big Gang ve bir orkestra yer alacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.