TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütahya'da mevcut yapı stoğu masaya yatırıldı

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık'ın başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında Kütahya’nın mevcut yapı stoğu ele alındı

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 11:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kütahya'da mevcut yapı stoğu masaya yatırıldı

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık'ın başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü ve yetkilileri ile kentteki ilgili oda başkanları katıldı.

Işık, toplantıyla ilgili açıklamasında, Kütahya’nın mevcut yapı stokunun değerlendirilmesi, yeni yapılacak imar alanlarının belirlenmesi, mevcutlardaki sorunların giderilmesi amacıyla bir araya geldiklerini bildirdi.

DEVLETİN ÇIKARACAĞI ÖZEL MEVZUATLAR DİKKATE ALINACAK

Kentteki eski ve yeni binaların yapımındaki uygulamalarda karşılaşılan bazı sorunların çözümünü de değerlendirdiklerini belirten Işık, "Odalarımız, görüşlerini hep birlikte tartışmak üzere bu masaya getirdiler. Burada hem fikir olunan konularla ilgili belediyemiz hemen mevcut uygulamasını değiştirmesi gerekiyorsa değiştirecek. Ya da eksikliklerimiz varsa onları gidereceğiz. Ayrıca meclis kararı gerektiren konular varsa onlarla ilgili de gerekli çalışmaları ilgili arkadaşlarımız başlatacaklar." ifadesini kullandı.

Işık, devletin çıkaracağı özel mevzuat düzenlemelerini de dikkate alınacağını, Kütahya Belediyesi olarak paydaş odalar ve onların üyeleriyle çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. AA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.