TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütahya'da hırsızlık yapan şahıslar tutuklandı

Kütahya'da çeşitli hırsızlık olaylarının faili 3 şüpheli ekipler tarafından yakalanarak tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2023 09:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kütahya'da hırsızlık yapan şahıslar tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, il Merkezinde ve Tavşanlı İlçesinde meydana gelen gerek inşaatı devam eden gerekse oturmaya hazır ve oturulan bina ve dairelerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda, Mart ve Nisan ayları içerisinde il merkezinde ve Tavşanlı İlçesinde meydana gelen 11 ayrı hırsızlık olayında 31 kombi, 4 petek ve 1 çantanın çalınması olayı olmak üzere meydana gelen faili meçhul hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar neticesinde olaylara karıştıkları tespit edilen F.S. ( 21), H.K. ( 25 ), O.E. ( 24),  E.S. ( 25), M.P. ( 35), İ.S.S. ( 19 ) ve B.K. ( 18 ) isimli şahıslar yakalandı.

Gözaltına alınan 6 şüpheliden O.E. ifadesi ardından serbest bırakıldı. Olaylara karışan şüphelilerin ifadelerinde belirttikleri kombileri satın aldıkları anlaşılan A.A. (35 ), S.Y. (30) ve Z.A. (26) isimli tesisatçılar yakalanarak suç eşyasını satın alma suçundan ifadesi sonrasında serbest bırakıldı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkartılan şüphelilerden F.S, H.K, E.S. tutuklanarak cezaevine teslim edildi. İHA

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.