TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya’da

Kütahya’da düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Ekonomik dengeleri yerli yerine oturtmak için güçlü program uyguluyoruz'' dedi

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 17:27
Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya’da

Kütahya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan şu ifadeleri kullandı: 

“Kütahya’da 31 Mart seçimleri için adaylarımızı Cumhur İttifakı olarak ortak göstermedik. Eser ve hizmet siyasetinde yarışmak için ayrı adaylarla seçime girdik. Hayırda yarış olarak gördüğümüz bu centilmence rekabetin şehrimiz için en güzel şekilde neticelenmesini diliyorum. Hangi partiye mensup olursa olsun bu ülkenin her bireyinin, her Kütahyalı vatandaşımın bizim gönlümüzde ayrı bir yeri var. Seçimler gelir geçer ama muhabbet baki kalır. Gök kubbedeki bir hoş ada misali hep devam eder. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi dirliğimizi kardeşliğimizi daim eylesin diyorum. Ülkemizin güvenliğine istikrarına kazanımlarına hedeflerine göz dikenlere asla fırsat vermeyeceğiz. Bu millet tarihine, kültürüne, inancına saldırarak, sırtını terör örgütlerine dayayanlara onlara en güzel dersi sandıklarda verdi. Şimdi beraber yol yürüyerek hükümette ve belediyede iktidar hülyalarına kapılanları rüyalarından uyandırmaya var mıyız? Bunu yapacağınıza ben inanıyorum.”

"Milletimizi kirli ittifakların karanlık hesaplarına bırakmayacağız" 

Partisinin Kütahya mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet partilerini hedef aldı. Erdoğan, “Şehirlerimizin bir kısmında yapılan kirli ittifakları hep birlikte takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama sürekli değişiyor. Milletimiz engin ferasetiyle kapalı kapılar ardında çevrilen dolapları, yapılan pazarlıkları, sahnelenen ali cengiz oyunlarını çok iyi görüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart’ta da milletimizle omuz omuza vererek milletimizi kirli ittifakların karanlık hesaplarına bırakmayacağız. Türkiye Yüzyılı hedefleri etrafında kenetlenip yolumuza devam edeceğiz. Bu yolculukta Kütahya’nın da desteğini yanımızda göreceğimize yürekten inanıyorum. Kütahya’yla birlikte Türkiye haritasının tamamını Cumhur İttifakının renkleriyle boyamaya var mıyız? Biliyorsunuz önümüz Ramazan. Bu mübarek günlerin gündüzü ve gecesiyle her anını en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Bayramı sadece Ramazan’ın değil, milli iradenin de bayram günü haline dönüştürmeliyiz. Ben bunu Kütahya’nın yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.