TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kütahya Gediz Altınkent Ortaokulu Avrupalı misafirlerini ağırlıyor

Kütahya’nın Gediz ilçesinde gerçekleştirdikleri Erasmus projeleri ile adından sıkça söz ettiren Altınkent Ortaokulu bu eğitim öğretim dönemine de hızlı başladı

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2023 09:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
Kütahya Gediz Altınkent Ortaokulu Avrupalı misafirlerini ağırlıyor

Altınkent Ortaokulunun ortağı olduğu "Virtual Production Factory" isimli Erasmus+ KA210SCH projesi çerçevesinde İtalya, Estonya, Romanya’dan 15 öğrenci 10 öğretmen Gediz’e gelerek Altınkent Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirecekleri faaliyetlere başladı.

18-22 Eylül tarihleri arasında Gediz Altınkent Köyünde çeşitli aktiviteler gerçekleştirecek olan Avrupalı misafirler bu çerçevede okulda "Yapay Zeka Uygulamaları" ve eğitime entegrasyonu ile ilgili uygulamalı atölye çalışmaları yapacaklar.

İtalya, Estonya, Romanya’dan gelen misafir öğretmen ve öğrenciler katılımı ile çeşitli projeler gerçekleştireceklerini ifade eden Okul Müdürü Okan Karaca, “Okulumuzda gerçekleştirilen bu hareketlilik ile yapay zeka uygulama ve eğitime entegrasyonu konusunda etkinlikler yapıyoruz. Erasmus çerçevesinde okulumuzda bulunan misafirlerimize, okul tanıtım etkinlikleri, okulumuzun eğitim öğretim faaliyetleri, başarıları ve Türk eğitim sistemi hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştireceğiz” dedi.

Müdür Karaca, “Protokol ziyaretlerinin yanı sıra misafirlerimize Türk kültürünü tanıtıcı kültürel etkinlikler ile İlçemizin, ilimizin tarihi ve turistik yerlerine kültürel geziler düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Kaymakam Karaloğlu, mahalle muhtarlarıyla buluştu

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.